Директни летови Ер Србије до Ираклиона

31 May 2023

Ер Србија је данас, 31. маја 2023. године, летом JU750 у 11:55 часова, успоставила сезонску линију између Београда и Ираклиона. До административног центра острва Крит национална авио-компанија летеће четири пута седмично, понедељком, средом, петком и недељом.

Авион Ер Србије, ербас А320 свечано је дочекан на аеродрому у Ираклиону, смештеном пет километара источно од центра града.

„Ираклион је раскрсница три континента и једно од најживљих места на Медитерану, а од данас и нова дестинација у нашој растућој мрежи. Увођењем летова до тог града оснажили смо присуство Ер Србије у пријатељској Грчкој. Током јуна полетећемо и до Родоса, Крфа и Хање и тако путницима дати могућност да до тих популарних дестинација за одмор стигну брзо и једноставно,” рекао је Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Да бисте упознали Ираклион у правом светлу, предлажемо да обилазак започнете посетом старој луци у којој се и данас налази бродоградилиште из средњег века. Одатле, улицом Августу, можете стићи до цркве Светог Тита, саграђене давне 1872. године. Не пропустите Археолошки музеј, један од најзначајнијих у Грчкој, у коме су свој дом нашла јединствена блага Минојске цивилизације. Недалеко од Ираклиона налази се и древни град Кносос у којем је, према легенди, живео Минотаур.

Национална авио-компанија Републике Србије путницима нуди добру повезаност из Ираклиона преко Београда, до Амстердама, Берлина, Болоње, Цириха, Диселдорфа, Копенхагена, Хамбурга, Франкфурта, Париза, Прага, Рима, Венеције, Љубљане, Загреба, Подгорице и многих других градова.

Више информација о активностима Ер Србије можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail