Er Srbija širi poslovanje u Nišu i zapošljava dodatne ljude

16 March 2023

Posle izuzetno dobrog odziva na nedavno završenom konkursu za nove agente kontakt centra Er Srbije u Nišu, srpska nacionalna avio-kompanija odlučila je da udvostruči broj agenata koje će zaposliti u tom gradu. Na konkurs se prijavilo oko 400 kandidata iz Niša i okoline, a posle testiranja i identifikovanja više desetina vrlo kvalitetnih kandidata, Er Srbija namerava da, umesto prvobitno planiranih 20, već u prvoj fazi zaposli 40 novih agenata. Konkurs je raspisan nakon što je Er Srbija odlučila da pored postojećeg kontakt centra u Beogradu zaposli dodatne agente i u Nišu, u cilju pružanja još bolje usluge za korisnike.

Pored agenata kontakt centra, srpska nacionalna avio-kompanija jačaće svoje kapacitete u Nišu i tako što će njena ćerka-firma Air Serbia Ground Services (ASGS), u tom gradu otvoriti službu za balansiranje vazduhoplova. Izdvojeno odeljenje za Load kontrolu u prvoj fazi brojaće 10 agenata.

"Veoma smo zadovoljni odzivom kandidata za pozicije koje smo oglasili, kao i činjenicom da smo pronašli odlične kandidate. Pored toga, kao nacionalna avio-kompanija, izuzetno smo ponosni što možemo da doprinesemo zapošljavanju i lokalnom ekonomskom razvoju u ovom delu Srbije. Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše tehnike koji bi radili na održavanju flote", izjavio je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

Er Srbija trenutno radi na obezbeđivanju i opremanju poslovnog prostora u centru Niša u kojem će raditi novi agenti kontakt centra i odeljenja za Load kontrolu.

Tokom letnje sezone, srpska nacionalna avio-kompanija će sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu obavljati direktne letove do Atine, Kelna, Frankfurt-Hana, Istanbula, Ljubljane i Tivta. Pored redovnih linija, Er Srbija će i u čarter saobraćaju leteti do popularnih letnjih destinacija.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail