Veći broj putnika u Premijum salonu Er Srbije

05 April 2021

U cilju poboljšanja iskustva putnika, Er Srbija je sklopila partnerstvo sa kompanijom Collinson, vlasnikom svetski poznatih putničkih programa na aerodromima širom sveta - "Priority pass", "LoungeKey" i "Lounge pass". Zahvaljujući uspostavljenoj saradnji, članovima tih programa će od 12. aprila biti omogućen pristup Premijum salonu srpske nacionalne avio-kompanije u Beogradu.

"Kreiranje vrhunskog iskustva za putnike predstavlja naš prioritet, zbog čega nam ostvarena saradnja sa liderom u pružanju usluga u toj oblasti predstavlja posebno zadovoljstvo. Zahvaljujući visokom kvalitetu usluge i komforu koji pruža, naš Premijum salon je brzo postao veoma popularan među putnicima. Verujemo da će veći broj gostiju i proširena ponuda doprineti još boljoj pozicioniranosti na globalnoj mapi premijum salona," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Premijum salon Er Srbije predstavlja prvi namenski salon za putnike jedne avio-kompanije u Srbiji. Od otvaranja u septembru 2015. godine posetilo ga je 125.500 putnika. Salon je od novembra 2016. godine otvoren i za putnike drugih avio-kompanija koje poleću sa piste beogradskog aerodroma, a od maja 2017. boravak u Premijum salonu nudi se u okviru dodatnih usluga Er Srbije.

"Premijum salon Er Srbije je važan dodatak našem programu, jer nastojimo da širimo mrežu salona kako bismo našim članovima omogućili pristup kvalitetnim salonima širom sveta. S obzirom na to da testiranje i vakcine olakšavaju ponovno pokretanje putovanja, a saloni na aerodromima pružaju dovoljno prostora za socijalnu distancu, putnici se mogu udobno opustiti dok se vraćaju užicima putovanja," izjavio je Endi Besant, direktor za putnička iskustva u kompaniji Collinson, koji je zadužen za "Priority Pass".

Luksuzni Premijum salon Er Srbije prima 80 putnika i nudi kvalitetne restoranske usluge sa izvanrednom selekcijom hrane i pića, prostrana kupatila sa tuš kabinama i brojne pogodnosti namenjene savremenim poslovnim putnicima, kao što su bežični internet i USB priključci za napajanje uređaja. Salon je otvoren svakog dana od 5 do 18 časova i nalazi se u okviru tranzitne zone između izlaza A4 i A5 na Terminalu 2 Aerodroma Nikola Tesla Beograd. U skladu sa trenutnim okolnostima, radno vreme i usluga Premijum salona su prilagođeni higijensko-bezbednosnim zahtevima nadležnih tela.

Dodatno, Er Srbija je nedavno potpisala ugovor sa Flaj Dubaijem, koji putnicima avio-kompanija Flaj Dubai i Emirejts omogućava pristup Premijum salonu, a od 1. aprila je ta pogodnost dostupna i putnicima Katar ervejza. Imajući u vidu nove saradnje, očekuje se da će Premijum salon srpske nacionalne avio-kompanije koristiti daleko veći broj putnika Aerodroma Nikola Tesla Beograd. Pored putnika biznis klase Er Srbije, pristup salonu imaju i korisnici korporativnih članskih kartica srpske nacionalne avio-kompanije, a od oktobra 2020. godine i putnici Economy Comfort tarife, koji putuju iz Beograda letom Er Srbije.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail