Air Serbia najavljuje promotivne cene letova za Varšavu

17 April 2014

Air Serbia najavljuje otvaranje nove rute 29. maja 2014. godine koja će svakodnevnim letovima povezivati Beograd i Varšavu. Tim povodom najavljena je promotivna prodaja karata.

Cene karata u promotivnom periodu na relaciji Beograd - Varšava počinju od 99 evra (uključujući sve takse i dodatne troškove) i važe za period putovanja od 29. maja do 25. oktobra 2014. godine. Kupovina karata moguća je do 25. aprila 2014. godine.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, ovom prilikom je izjavio: "Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu da najavim obnavljanje letova između Beograda i Varšave posle 15 godina. Ova linija između dva glavna grada bez sumnje će značiti putnicima koji putuju zbog posla, zbog odmora i zadovoljstva, a biće podrška daljoj saradnji i razvoju u raznim oblastima kao što su ekonomija, sport i kultura. Takođe, ova ruta će omogućiti kvalitetnu uslugu i povezanost od Varšave preko Beograda do drugih regionalnih destinacija."

Raspored letova petkom uveče iz Varšave do Beograda, sa povratkom u nedelju uveče, pruža idealno vreme za putnike koji turistički dolaze u glavni grad Srbije vikendom. Beograd je poznat po svom bogatom kulturnom i istorijskom nasleđu, kao i zanimljivom noćnom životu.

Gostima na letovima iz Varšave omogućava se povezanost kroz matični aerodrom u Beogradu sa 24 destinacije uključujući Abu Dabi, Larnaku, Bukurešt, Istanbul, Atinu, Sofiju, Tel Aviv, Varnu, Solun, Sarajevo, Podgoricu i Skoplje.

Ova usluga takođe pruža pogodne veze putnicima preko matičnog aerodroma Air Serbia-e Nikola Tesla u Beogradu do brojnih ključnih destinacija na Bliskom Istoku, Aziji, Africi i Australiji, uz podršku strateškog partnera Etihad Airways-a. Tokom cele godine Air Serbia omogućava dobre konekcije za letove ka SAD i Kanadi, uz podršku code share partnera.

Letovi na relaciji Beograd - Varšava obnovljeni su nakon pauze od 15 godina i poslednjeg leta koji je obavljen 1999. godine. Ruta ima dugu istoriju, počev od prvog leta pre 66 godina koji je uveden od strane prethodnika Jat Airways-a, Jugoslovenskog aerotransporta, i saobraćala je od 1947. do 1992.

U skladu sa novim izgledom i modernom letilicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem, dok su u biznis klasi gostima ponuđeni individualni iPad tablet računari, sa velikim izborom za zabavu.

Odlazni letovi iz Varšave do Beograda:

Broj leta Odlazak Frekvencija Dolazak
JU 0631 09:40 Utorak, četvrtak, petak, nedelja 11:20
JU 0635 20:35 Ponedeljak, sreda, subota 22:15

Dolazni letovi iz Beograda do Varšave:

Broj leta Odlazak Frekvencija Dolazak
JU 0630 07:15 Utorak, četvrtak, petak, nedelja 08:55
JU 0634 18:10 Ponedeljak, sreda, subota 19:50

Trenutne redovne cene sa svim uključenim taksama i dodatnim troškovima preko Beograda iznose:

 • Varšava - Atina počev od 159 evra
 • Varšava - Abu Dabi od 329 evra
 • Varšava - Istanbul od 155 evra
 • Varšava - Larnaka od 125 evra
 • Varšava - Bukurešt od 133 evra
 • Varšava - Sarajevo od 217 evra
 • Varšava - Solun od 190 evra
 • Varšava - Skoplje od 277 evra
 • Varšava - Sofija od 162 evra
 • Varšava - Podgorica od 226 evra
 • Varšava - Tel Aviv od 162 evra
 • Varšava - Varna od 186 evra

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail