Ер Србија обнавља летове до Солуна, Прага и Софије

22 May 2021

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, поново је успоставила летове до Солуна, а од 4. јуна обнавља и летове до Прага и Софије.

Српски национални авио-превозник ће током летње сезоне саобраћати до Солуна седам пута недељно – два пута дневно понедељком и петком, и једном дневно уторком, суботом и недељом. Директан лет на овој релацији у просеку траје један сат и 15 минута.

Ер Србија ће до Прага током највећег дела летње сезоне летети два пута недељно – понедељком и петком. Директан лет између српске и чешке престонице у просеку траје један сат и 40 минута.

У плану је да се летови Ер Србије ка Софији обављају три пута недељно – два пута дневно, понедељком и једном дневно, петком. Директан лет који повезује главне градове Србије и Бугарске у просеку траје један сат и пет минута.

"Имајући у виду постепено попуштање ограничења у путовањима, као и приближавање врхунца сезоне, одлучили смо да поново успоставимо летове до одређених популарних дестинација у нашој мрежи. Радује нас што ће наши путници имати могућност да летњи одмор проведу у солунској регији, а ми се трудимо да им додатно олакшамо путовање. Директне ваздушне везе са главним градовима Чешке и Бугарске су нам такође веома значајне, како из економских, тако и туристичких разлога", изјавио је Јиржи Марек, директор комерцијале и стратегије у Ер Србији.

Захваљујући врло погодним терминима, путници ће имати на располагању добре конекције између Солуна и бројних градова из мреже Ер Србије, као што су – Амстердам, Стокхолм, Париз, Копенхаген, Дизелдорф, Франкфурт, Беч, Цирих, Подгорица, Берлин, Љубљана, Москва и други. Такође, биће омогућена добра мрежна повезаност између Софије и осталих дестинација Ер Србије, међу којима су Стокхолм, Париз, Дизелдорф, Франкфурт, Загреб, Беч, Цирих, Подгорица, Москва, Женева, Њујорк, Милано и други. Праг ће преко Београда бити одлично повезан са Атином, Солуном, Тираном, Скопљем, Сарајевом, Истанбулом, Букурештом и другим дестинацијама у мрежи српског националног авио-превозника.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail