Er Srbija povećava broj letova do Moskve

29 June 2021

Zbog velikog interesovanja putnika, Er Srbija će od 5. jula, uvođenjem jednog dodatnog leta za Moskvu ponedeljkom, povećati ukupan broj letova na liniji između srpske i ruske prestonice sa sedam na osam nedeljno.

Srpska nacionalna avio-kompanija trenutno saobraća ka čak četiri destinacije u Ruskoj Federaciji - Moskvi, Sankt Peterburgu, Krasnodaru i Rostovu na Donu. Sa ukupno 14 letova nedeljno ka navedenim gradovima u julu, Er Srbija putnicima iz Rusije predstavlja glavnu ulaznu kapiju za putovanja do našeg regiona i dalje.

"Drago nam je što dodatno jačamo prisustvo u Rusiji, koja predstavlja veoma važno tržište - kako za Srbiju, tako i za region. Uprkos ograničenjima putovanja, uspeli smo da povećamo broj letova ka Moskvi, obnovimo letove ka Sankt Peterburgu i Krasnodaru, čak i da uvedemo potpuno novu liniju ka Rostovu na Donu. Velika potražnja i dobra popunjenost letova na novoj ruti pokazuju nam da je to bila dobra poslovna odluka. Nastavljamo da pomno pratimo tražnju i blagovremeno prilagođavamo mrežu okolnostima na tržištu", izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Er Srbija je vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom, nakon privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije korona virusa, ponovo uspostavila 9. novembra 2020. godine.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail