Er Srbija i Lukser zaključili ugovor o partnerstvu

03 July 2021

Er Srbija i Lukser uspostavili su saradnju zaključivanjem specijalnog proratnog sporazuma (SPA), nakon što je luksemburška nacionalna avio-kompanija 3. juna pokrenula direktne letove dva puta nedeljno na liniji Beograd-Luksemburg. Saradnja srpskog i luksemburškog nacionalnog avio-prevoznika putnicima će omogućiti veći izbor i bolju povezanost prilikom putovanja između Beograda i Luksemburga, kao i lakši pristup destinacijama u okviru regionalne mreže Er Srbije.

"Zahvaljujući proaktivnom pristupu i brzim reakcijama, uspeli smo da ostvarimo saradnju sa Lukserom, nedugo nakon što je uveo direktne letove između Beograda i Luksemburga. Raduje nas činjenica da ćemo putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Ostajemo fokusirani na konstantno unapređenje usluge i proširenje saradnje sa našim partnerima", izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

"Drago nam je što, kroz saradnju sa Er Srbijom, razvijamo našu aktivnost ka tako širokom i važnom području kao što je Istočna Evropa. Naš glavni cilj u Lukseru je da omogućimo zajednicama da se sastaju i ostvaruju komercijalnu i kulturnu razmenu. Ovaj ugovor će omogućiti stranim rezidentima u Luksemburgu da lakše dođu do svoje domovine, kao i da luksemburška zajednica otkrije lepote i nasleđe ovog regiona," rekao je Tomas Fišer, komercijalni direktor u Lukseru.

Zahvaljujući postignutom sporazumu, putnici Luksera će biti u prilici da preko Beograda lete do destinacija Er Srbije, kao što su Atina, Banjaluka, Podgorica i Skoplje. Er Srbija će svojim putnicima omogućiti letove iz gradova u regionu do Luksemburga preko Beograda, kao i mogućnost putovanja između ova dva grada preko tranzitnih tačaka kao što su Berlin, Beč, Pariz i Rim. Avio-karte u okviru SPA ugovora u prodaji su od 1. jula.

Lukser, nacionalni avio-prevoznik Luksemburga, osnovan je 1961. godine i nudi linije do većine najznačajnijih evropskih gradova, poslovnih centara i međunarodnih čvorišta, uz bezbednost, kvalitet i fleksibilnost kao prioritete u poslovanju.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail