Ер Србија и Луксер закључили уговор о партнерству

03 July 2021

Ер Србија и Луксер успоставили су сарадњу закључивањем специјалног проратног споразума (SPA), након што је луксембуршка национална авио-компанија 3. јуна покренула директне летове два пута недељно на линији Београд-Луксембург. Сарадња српског и луксембуршког националног авио-превозника путницима ће омогућити већи избор и бољу повезаност приликом путовања између Београда и Луксембурга, као и лакши приступ дестинацијама у оквиру регионалне мреже Ер Србије.

"Захваљујући проактивном приступу и брзим реакцијама, успели смо да остваримо сарадњу са Луксером, недуго након што је увео директне летове између Београда и Луксембурга. Радује нас чињеница да ћемо путницима обе компаније омогућити већи избор и флексибилност приликом планирања путовања. Остајемо фокусирани на константно унапређење услуге и проширење сарадње са нашим партнерима", изјавио је Јиржи Марек, директор комерцијале и стратегије у Ер Србији.

"Драго нам је што, кроз сарадњу са Ер Србијом, развијамо нашу активност ка тако широком и важном подручју као што је Источна Европа. Наш главни циљ у Луксеру је да омогућимо заједницама да се састају и остварују комерцијалну и културну размену. Овај уговор ће омогућити страним резидентима у Луксембургу да лакше дођу до своје домовине, као и да луксембуршка заједница открије лепоте и наслеђе овог региона," рекао је Томас Фишер, комерцијални директор у Луксеру.

Захваљујући постигнутом споразуму, путници Луксера ће бити у прилици да преко Београда лете до дестинација Ер Србије, као што су Атина, Бањалука, Подгорица и Скопље. Ер Србија ће својим путницима омогућити летове из градова у региону до Луксембурга преко Београда, као и могућност путовања између ова два града преко транзитних тачака као што су Берлин, Беч, Париз и Рим. Авио-карте у оквиру SPA уговора у продаји су од 1. јула.

Луксер, национални авио-превозник Луксембурга, основан је 1961. године и нуди линије до већине најзначајнијих европских градова, пословних центара и међународних чворишта, уз безбедност, квалитет и флексибилност као приоритете у пословању.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail