Er Srbija u programu „Moja prva plata“

08 October 2021

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, drugu godinu zaredom učestvuje u programu „Moja prva plata“ i poziva mlade talente da se prijave na konkurs, koji je otvoren do 31. oktobra 2021. godine.

Program kreiran sa ciljem podsticanja zapošljavanja mladih omogućava kandidatima bez prethodnog radnog iskustva da, obavljanjem prakse u Er Srbiji i sticanjem konkretnih znanja, veština i kompetencija za rad, značajno unaprede svoje mogućnosti za zaposlenje.

U okviru programa „Moja prva plata“, nezaposlena lica sa srednjim i visokim obrazovanjem će imati priliku da se prijave na ukupno 56 pozicija u Er Srbiji, putem zvaničnog veb-sajta ovog projekta. Organizacione celine sprske nacionalne avio-kompanije koje primaju kandidate su Korporativni poslovi, Transformacija, Marketing i Guest Experience, IT, E-commerce, Planiranje i kontrola posada, Putnički i distribucioni sistemi, Bezbednost i usklađenost, Ljudski resursi, Letačka operativa, Nabavka, Tehnika, Zemaljsko opsluživanje, Prodaja, Finansije i Kargo.

“Na osnovu prošlogodišnjeg izuzetno pozitivnog iskustva, odlučili smo da i ove godine učestvujemo u programu „Moja prva plata“. Svesni smo koliko mladima na samom početku građenja karijere znači kada im velika kompanija pruži priliku da se profesionalno usavršavaju, steknu praktična znanja i razviju potrebne veštine. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo određenom broju kandidata omogućiti da svoje prvo radno iskustvo steknu upravo kod nas i uvereni smo da će ih rad u nacionalnoj avio-kompaniji motivisati za dalja dostignuća. Kandidati koji se budu najviše istakli imaće šansu da se pridruže kolegama koji su se prošle godine nakon ovog programa i zvanično zaposlili u našoj kompaniji”, izjavila je Milica Netković, direktor za ljudske resurse u Er Srbiji.

Projekat „Moja prva plata“ je prethodne godine izazvao veliko interesovanje, a prijave za pozicije u Er Srbiji poslalo je ukupno 1.423 kandidata. Na program u trajanju od devet meseci primljeno je ukupno 27 praktikanata, od kojih je devet dobilo i zaposlenje u Er Srbiji.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail