Ер Србија прима нове чланове кабинске посаде

09 April 2022

Ер Србија овог викенда организује догађај у оквиру процеса селекције за запошљавање нових чланова кабинске посаде (Assessment day), први пут после две године паузе. Српска национална авио-компанија ће изабране кандидате окупити у згради Саобраћаја Ер Србије на аеродрому у Београду.

На конкурс за пријем нових чланова кабинског особља, који је био отворен од 18. марта до 2. априла, пријавило се преко 200 кандидата.

„Драго нам је што смо након паузе од две године, условљене пандемијом и радом у отежаним околностима, сада у прилици да поново организујемо конкурс и са великим задовољством дочекујемо кандидате. Посебно нас радује велико интересовање младих да постану чланови нашег заиста изузетног тима кабинског особља и буду поносни амбасадори бренда националне авио-компаније. Очекује нас узбудљива и изазовна летња сезона, велики број летова и дестинација, па управо из тог разлога отварамо врата новим колегама, како бисмо сви заједно допринели остваривању планираних циљева и путницима пружили услугу највишег квалитета“, изјавила је Милица Нетковић, директор за људске ресурсе у Ер Србији.

Кандидати ће проћи кроз низ тестова и вежби, креираних да се задовоље највиши стандарди рада, неопходни за обављање посла кабинског особља авио-компанија. Критеријуми за процену кандидата тичу се нивоа знања енглеског језика, спремности да пруже помоћ путнику, степена мотивације и жеље да постану део тима националне авио-компаније и путницима пружају врхунску услугу.

Изабрани кандидати ће имати прилику да се састану са стручњацима за запошљавање Ер Србије, разговарају о својим професионалним интересовањима, упознају се са динамиком рада и сазнају више о предностима програма обуке на радном месту који национални авио-превозник нуди свим члановима свог тима кабинског особља. На овај начин, кандидати ће добити информације из прве руке о начину пословања Ер Србије, као и о свим професионалним могућностима које нуди.

Конкурс се организује по дванаести пут од 2013. године, укључујући и догађаје одржане у Бањалуци, Подгорици и два пута у Нишу. Ер Србија је претходни конкурс за пријем чланова кабинске посаде организовала у фебруару 2020. године, непосредно пре избијања глобалне пандемије корона вируса.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail