Er Srbija pokrenula letove do Palma de Majorke

11 June 2022

Er Srbija je danas, 11. juna, letom JU690 u 05:00 časova, avionom tipa erbas A319, uspostavila letove na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Palma de Majorke u Španiji. Srpska nacionalna avio-kompanija će letove između Beograda i svoje četvrte destinacije u Španiji, pored Barselone, Madrida i Valensije, obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno - utorkom i subotom.

Inauguracioni let je srdačno dočekan na međunarodnom aerodromu Palma de Majorka, trećem po veličini u Španiji, smeštenom na osam kilometara od glavnog grada ostrva. Svečanoj ceremoniji prisustvovali su predstavnici avio-kompanije Er Srbija i aerodroma.

"Drago nam je što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima kompanije. Nakon uvođenja letova za Valensiju u aprilu, dodatno ojačavamo svoju poziciju u Španiji. Velika potražnja i odlična popunjenost letova za Palma de Majorku u narednom periodu pokazuju nam da smo povukli pravi potez i raduje nas što smo putnicima omogućili još atraktivniji izbor destinacija za letnji odmor", izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije

Palma de Majorka je glavni grad i luka ostrva Majorka, najvećeg dragulja Baleara. U potpunosti podređena turistima, nudi beskrajne mogućnosti za uživanje u istorijskim znamenitostima, živopisnoj kulturnoj sceni, gastronomskim specijalitetima, raskošnoj gotičkoj arhitekturi i rajskim plažama sa belim peskom.

Uspostavljanjem rute između Beograda i Palma de Majorke, Er Srbija će, preko srpske prestonice, putnicima ponuditi dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Podgorica, Sarajevo, Tivat i Zadar.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail