Air Serbia увела нову линију ка Пули

19 June 2014

Air Serbia увела је данас нову летњу линију између Београда и Пуле са три лета недељно. Ово је трећа летња дестинација на Јадранској обали у Хрватској, поред већ популарних дестинација за одмор, Дубровника и Сплита.

На успостављање линије ка Пули велики утицај је имала иницијатива покренута од стране представника Привредних комора Истре и Србије. Захваљујући успешном договору, летови ће понудити повезаност, не само за госте из Београда, већ и за туристе из Русије, Скандинавије, Швајцарске, Аустрије и Немачке.

Летови из Пуле одлично су повезани преко матичног аеродрома Air Serbia-е "Никола Тесла" у Београду са великим бројем одредишта широм Европе, укључујући Стокхолм, Копенхаген, Дизелдорф, Праг, Штутгарт, Берлин, Беч, Цирих, Москву, и Абу Даби у Уједињеним Арапским Емиратима.

Из Пуле, гости Air Serbia-е могу лако стићи до оближњих атрактивних летовалишта: Копра, Порторожа, Пореча, Врсара, Ровиња. На располагању је дневна аутобуска линија од Пуле до Порторожа, Копра и Опатије и цена аутобуске карте износи око 10 евра.

Лет до Пуле обављао се у свакој претходној летњој сезони од 2008. године. Истра је веома популарна дестинација за годишњи одмор. Поред Пуле, са њеним историјским споменицима, има много садржаја за путнике који су ову дестинацију изабрали за свој годишњи одмор као што су Арена из Римског доба, саграђена за време Императора Веспасана, Форум, Тријумфална капија – Sergia, Двострука капија, музеји, Акваријум и многи други. Близина Бриона, Пореча, Врсара, Копра, Порторожа и Трста, који се налази на само 123 km од Пуле, чини ову линију још атрактивнијом.

Летови на линији Београд-Пула обављаће се авионом АТR 72. У складу са новим бојама, услуга на лету је освежена новим избором менија и бесплатним пићем.

Летови ка Пули обављеће се за време летње сезоне, од 19. јуна до 21. септембра.

Ред летења од Београда до Пуле:

Број лета Фреквенција Одлазак Долазак Време лета Тип авиона
JU 224 Уто, Чет 12:50 14:20 01:30 ATR 72
JU 224 Нед 13:45 15:15 01:30 ATR 72

Ред летења од Пуле до Београда:

Број лета Фреквенција Одлазак Долазак Време лета Тип авиона
JU 225 Уто, Чет 14:50 16:15 01:25 ATR 72
JU 225 Нед 15:45 17:10 01:25 ATR 72

Куповина карата могућа је позивањем броја Air Serbia Call Центра 0800 111 528 (бесплатни позиви у оквиру фиксне и мобилне телефоније Србије), или позивањем броја +381 11 311 21 23 за позиве из иностранства, путем Air Serbia web сајта, посетом некој од Air Serbia пословница или путем овлашћених туристичких агената.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail