Er Srbija i AtlasGlobal objavili partnerstvo koje će povezati Beograd, Istanbul i druge destinacije

22 February 2017

  • Kod-šer sporazum ima za cilj proširivanje saradnje izvan aerodromskih centara oba avio-prevoznika, pružajući veći izbor putnicima koji koriste avio-prevoz
  • U okviru partnerstva biće ispitane mogućnosti za saradnju u okviru programa za česte putnike, kao i zajedničko korišćenje premijum salona obe kompanije

Er Srbija, nacionalni avio-prevoznik Republike Srbije i kompanija AtlasGlobal, avio-prevoznik iz Turske, objavili su danas detalje poslovnog partnerstva koje će proširiti mrežu oba avio-prevoznika i pružiti putnicima veći izbor.

Početnu fazu partnerstva čini kod-šer sporazum koji podrazumeva uključivanje „JU“ koda Er Srbije na nove dnevne letove avio-kompanije AtlasGlobal između istanbulskog Aerodroma Ataturk i Beograda, koji će početi od 15. marta 2017. godine.

Posle ove faze i nakon zvaničnih odobrenja, Er Srbija će dobiti kodove i na međunarodnim letovima kompanije AtlasGlobal na tržištima Rusije, Moldavije i Kuvajta na Bliskom istoku, kao i na domaćim letovima kompanije ka dodatnim destinacijama u Turskoj, sve preko Istanbula.

Zauzvrat, kompanija AtlasGlobal poboljšaće povezanost uključivanjem svog „KK“ koda na odabranim regionalnim letovima Er Srbije u Jugoistočnoj Evropi i na prekookeanskim letovima do aerodroma JFK u Njujorku.

Obe avio-kompanije će takođe ispitivati mogućnosti za saradnju u oblasti programa za česte putnike, uključujući i mogućnost sticanja milja na kod-šer letovima i uzajamni pristup premijum salonima na Aerodromu Nikola Tesla i istanbulskom Aerodromu Ataturk za putnike koji imaju to pravo.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić ovim povodom je izjavio: „Veoma smo zadovoljni što smo uspostavili novo partnerstvo sa kompanijom AtlasGlobal, avio-prevoznikom koji deli našu posvećenost pružanju vrhunskih usluga. Ovaj sporazum postavlja osnovu za saradnju u mnogim oblastima, uključujući dogovor o zajedničkim kodovima koji će održavati našu vezu sa turskim tržištem tokom čitave godine i omogućiti Er Srbiji da pruži svojim putnicima pogodnu vezu sa Istanbulom na dnevnom nivou. Osim ovog povećanja povezanosti, mi aktivno istražujemo načine da poboljšamo iskustvo putovanja koji mogu biti od koristi za naše zajedničke goste. Kompanija AtlasGlobal je sjajno pojačanje na našoj listi kod-šer partnera, koji su zajednički proširili naš doseg na 127 gradova, povezujući naše poslovne putnike i turiste sa više destinacija nego ikada ranije.“

Semra Erener Ozalčin, izvršna direktorka za komercijalu kompanije AtlasGlobal, izjavila je: „Oduševljeni smo što ćemo sarađivati sa Er Srbijom na jačanju naše buduće linije između Istanbula i Beograda, i radujemo se da dočekamo goste Er Srbije na našim letovima. Ovo je početak uzajamno korisnog partnerstva za koje smo sigurni da će nastaviti da se razvija i da će poboljšati vazdušnu povezanost između Turske i Srbije, zbližavajući naše ljude i pospešujući razvoj trgovine i turizma.“

Letovi kompanije AtlasGlobal na liniji Istanbul-Beograd, koji se obavljaju avionom iz porodice erbas A320 i nude kompletnu uslugu, omogućiće gostima Er Srbije da uživaju u direktnim letovima do ekonomskog i kulturnog centra Turske nakon obustavljanja direktnih letova Er Srbije 14. marta 2017. godine.

Raspored letova za Istanbul:

Broj leta Mesto polaska Polasci (lokalni) Odredište Dolasci (lokalni) Dani
KK6600 (JU9400) Istanbul (IST) 11:10 Beograd (BEG) 11:00 Četvrtak, petak, subota
KK6601 (JU9401) Beograd (BEG) 12:30 Istanbul (IST) 16:15 Četvrtak, petak, subota
KK6602 (JU9402) Istanbul (IST) 17:35 Beograd (BEG) 17:25 Ponedeljak, utorak, sreda, nedelja
KK6603 (JU9403) Beograd (BEG) 18:20 Istanbul (IST) 22:00

Ponedeljak, utorak, sreda, nedelja

Sva vremena su lokalna

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail