Ер Србија успоставља летове до Хановера, Нирнберга и Салцбурга

28 January 2022

Ер Србија наставља са снажном експанзијом своје мреже, успостављањем директних редовних летова из Београда ка две дестинације у Немачкој - Хановеру од 3. јуна и Нирнбергу од 6. јуна, као и летова ка Салцбургу у Аустрији од 7. јуна.

Уз најављено проширење мреже, српски национални авио-превозник ће саобраћати до чак осам дестинација у Немачкој - Берлина, Франкфурта, Штутгарта, Диселдорфа, Нирнберга и Хановера из Београда, као и Франкфурт Хана и Келна из Ниша, чиме ова држава постаје тржиште са највећим бројем дестинација Ер Србије.

"Историјски гледано, немачко тржиште је увек било од великог значаја за нашу авио-компанију. Успостављањем линија ка Хановеру и Нирнбергу, Ер Србија ће додатно ојачати своју позицију у Немачкој, повећати присуство у тој земљи и допунити постојећу услугу. С друге стране, увођење летова за Салцбург потврђује нашу посвећеност јачању ваздушне везе између Србије и Аустрије, која представља значајно тржиште за нашу земљу због бројне српске дијаспоре, али и пружа одличне могућности за одмор и скијање," изјавио је Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање и оптимизацију реда летења у Ер Србији.

Српски национални авио-превозник ће између Београда и Хановера саобраћати три пута недељно током летње сезоне и два пута недељно по зимском реду летења. Успостављањем ове руте, преко Београда ће бити обезбеђене добре конекције између Хановера и других градова у мрежи Ер Србије, као што су Атина, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Ларнака, Подгорица, Сарајево, Скопље, Солун, Софија, Сплит, Тирана и Тиват. Ер Србија је раније до овог немачког града летела два пута недељно из Ниша.

Хановер, главни град Доње Саксоније, представља универзитетски, економски, културни и фестивалски центар истоименог региона. Познат као град сајмова и иновација, уз занимљиву историју и лепу архитектуру, оправдано носи статус важног центра бизниса, сајамских манифестација и високог образовања.

Летови Ер Србије до Нирнберга ће се обављати два пута недељно током целе године. Покретањем саобраћаја на овој рути, Ер Србија ће омогућити повољне конекције између Нирнберга и других градова у својој мрежи, као што су Аман, Атина, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Краснодар, Ларнака, Москва, Подгорица, Сарајево, Скопље, Солун, Софија, Сплит, Тирана и Тиват. Српска национална авио-компанија је раније за Нирнберг летела из Ниша, два пута недељно.

Други по величини град немачке савезне државе Баварске, Нирнберг је културни центар области Франконија. Смештен на обе стране реке Пегниц, представља туристички драгуљ који привлачи посетиоце из целог света бројним музејима, пијацама, импресивном архитектуром и врхунским гастрономским специјалитетима.

Ер Србија ће до Салцбурга, своје друге дестинације у Аустрији, саобраћати три пута недељно током лета, односно два пута недељно током зиме. На овај начин, преко Београда ће бити обезбеђене добре конекције између популарног аустријског града и других дестинација у мрежи српског националног авио-превозника, као што су Атина, Букурешт, Дубровник, Истанбул, Ларнака, Подгорица, Пула, Сарајево, Скопље, Софија, Сплит, Тирана и Тиват. Летови Ер Србије ка Салцбургу су се раније обављали два пута недељно из Ниша.

Смештен у средишњем делу државе, Салцбург представља четврти по величини град у Аустрији и управни, економски и културни центар истоимене покрајине. Старо језгро града једно је од најочуванијих у средњој Европи и налази се на листи културне баштине Унеска. Познат као "град класичне музике" и место рођења чувеног Моцарта, Салцбург је значајна туристичка дестинација због близине Алпа, бајковите барокне архитектуре и бројних атракција које нуди.

Више информација о активностима српског националног авио-превозника можете пронаћи на страници Медија центра Ер Србије.

Ред летења између Београда и Хановера:

Број лета Место поласка Време поласка Дестинација Време доласка Фреквенција Датум почетка летова
ЈU 0270 Београд (BEG) 6:30 Хановер (HAJ) 8:30 Пет, Нед 3. јун 2022.
ЈU 0271 Хановер (HAJ) 9:15 Београд (BEG) 11:10 Пет, Нед 3. јун 2022.
ЈU 0274 Београд (BEG) 17:30 Хановер (HAJ) 19:30 Пон 6. јун 2022.
ЈU 0275 Хановер (HAJ) 20:15 Београд (BEG) 22:10 Пон 6. јун 2022.

*Сва времена су локална.

Ред летења између Београда и Нирнберга:

Број лета Место поласка Време поласка Дестинација Време доласка Фреквенција Датум почетка летова
ЈU 0260 Београд (BEG) 7:10 Нирнберг (NUE) 9:00 Пон 6. јун 2022.
ЈU 0261 Нирнберг (NUE) 9:45 Београд (BEG) 11:25 Пон 6. јун 2022.
ЈU 0264 Београд (BEG) 17:55 Нирнберг (NUE) 19:45 Пет 10. јун 2022.
ЈU 0265 Нирнберг (NUE) 20:30 Београд (BEG) 22:10 Пет 10. јун 2022.

*Сва времена су локална.

Ред летења између Београда и Салцбурга:

Број лета Место поласка Време поласка Дестинација Време доласка Фреквенција Датум почетка летова
ЈU 0620 Београд (BEG) 7:00 Салцбург (SZG) 9:00 Уто, Нед 7. јун 2022.
ЈU 0621 Салцбург (SZG) 9:30 Београд (BEG) 11:20 Уто, Нед 7. јун 2022.
ЈU 0624 Београд (BEG) 18:00 Салцбург (SZG) 20:00 Чет 9. јун 2022.
ЈU 0625 Салцбург (SZG) 20:30 Београд (BEG) 22:20 Чет 9. јун 2022.

*Сва времена су локална.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail