Ер Србија уводи додатне летове за Тиват

06 August 2019

Због великог интересовања путника, Ер Србија ће током августа повећати број летова између Београда и Тивта, тако да ће до краја месеца национална авио-компанија између престонице Србије и црногорског приморја летети и до 26 пута недељно. На тај начин, путници ће на располагању имати готово две хиљаде седишта више на авионима Airbus и ATR из флоте Ер Србије. Подсећамо да је српска национална авио-компанија 16. јула увела директне летове између Ниша и Тивта, који ће се од данас до почетка зимске сезоне обављати три пута недељно. Ер Србија ће током августа између својих база у Београду и Нишу и Тивта обавити чак 123 повратна лета. Захваљујући обиму летова до Тивта, српска авио-компанија нуди једну од најбољих и најкраћих веза многих европских земаља са црногорским приморјем.

"Посвећени смо развоју саобраћаја са Црном Гором, изузетно важним тржиштем за Ер Србију. Тиват и Подгорица су две наше убедљиво најфреквентније дестинације, са 216 повратних летова које ћемо обавити у августу, испред Цириха са 84 и Лондона са 71 повратним летом. Појачан интензитет летова ка Тивту уопште не изненађује, имајући у виду да је у питању популарно туристичко одредиште у чијој близини се налази велики број омиљених дестинација за одмор наших путника. Уверени смо да ћемо значајно олакшати и великом броју путника који пословно или туристички путују на црногорско приморје са преседањем у Београду, користећи мрежу од преко 60 дестинација српске националне авио-компаније", изјавио је генерални директор Ер Србије Данкан Нејсмит.

"Ер Србија је за Аеродроме Црне Горе јако важан партнер, с обзиром да су прошле године ка и из наше земље превезли преко 245 хиљада путника. Ове године раст је још већи, што нас изузетно радује, а посебно увођење линије Ниш-Тиват која је додатно ојачала нашу сарадњу. Такав промет говори о великом интересовању за Црну Гору као туристичку дестинацију и доприноси јачању наше привреде. Очекујемо да ће до краја ове године Аеродроми Црне Горе опслужити 2,6 милиона путника, а нашем расту снажан замајац дају партнери као што је Ер Србија", изјавио је Данило Орландић, извршни директор Аеродрома Црне Горе.

Српски национални авио-превозник негује успешно вишедеценијско партнерство са црногорским аеродромима о чему сведочи број превезених путника који је константно у порасту.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail