Ер Србија појачала кабинску и летачку посаду

20 May 2019

Најинтензивнија сезона до сада

У сусрет најинтензивнијој летњој сезони од покретања компаније у октобру 2013. године, Ер Србија је запослила више од сто нових чланова кабинске посаде, као и 21 млађег копилота на АТР и ербас авионима. Запошљавањем нових кадрова, национална авио-компанија припремила се за најављено проширење мреже у редовном и сезонском саобраћају са 21 линијом, од којих је девет из Београда, а 12 из Ниша.

Национални авио-превозник истовремено је организовао школовање за своје пилоте, од којих је њих 11 испунило услове да буду унапређени у позицију капетана или пређу на други тип летелице. Поред тога, покренут је процес селекције нових персера, односно вођа кабинске посаде, који ће се до средине јуна бирати међу кабинским особљем.

"Предстојећи период за нас је изузетно важан. Најбољи појединци из наше компаније добили су шансу да напредују, а истовремено смо појачали своје редове и младим и квалификованим кадровима које смо запослили. Најзначајније повећање броја дестинација до сада јесте резултат напорног тимског рада и уверен сам да ћемо, уз подршку нових чланова тима, сигурно бити задовољни резултатима", изјавио је генерални директор Ер Србије Данкан Нејсмит.

Национални авио-превозник од јуна ће повезати Београд са Кијевом, Мадридом, Барселоном, Ријеком, Краснодаром, Хелсинкијем, Каиром, Ницом и Задром. Средином јула, Ер Србија успоставља и 12 нових линија из Ниша – до Нирнберга, Франкфурта (Хан), Хановера, Фридрихсхафена, Карслруеа, Салцбурга, Рима, Болоње, Будимпеште, Гетеборга, Љубљане и Тивта.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail