Пет година Ер Србије

26 October 2018

Ер Србија прославља пет година успешног пословања и пет година од првог комерцијалног лета, уз константан раст и унапређење услуге у свим сегментима. На више од 40 дестинација у свету, од 26. октобра 2013. године национална авио-компанија Републике Србије превезла је 12 милиона путника на више од 150 хиљада летова.

"Поносни смо што овај значајан јубилеј дочекујемо као апсолутни лидер у региону. Настављамо даље са још амбициознијим циљевима. Захвални на поверењу које су нам путници указали током претходних година, трудићемо се не само да оправдамо, већ и да надмашимо очекивања и стандарде", изјавио је генерални директор Ер Србије Данкан Нејсмит.

O постигнутом успеху српског авио-превозника сведочи и признање реномираног сајта за рејтинг у области цивилне авијације AirlineRatings.com којим је Ер Србија најбоље оцењена авио-компанија југоисточне Европе у текућој 2018. години, уз максималних седам звездица у категорији безбедности и пет звездица за комплетан производ и услугу.

Покретање нове српске националне авио-компаније почело је потписивањем код-шер споразума између Јат ервејза и Етихад ервејза 15. априла 2013. године, након чега је компанија из Уједињених Арапских Емирата 1. августа исте године потписала Уговор о стратешком партнерству са Владом  Србије. Први авион у бојама Ер Србије - А319, под именом Новак Ђоковић, полетео је 26. октобра 2013. године из Београда за Абу Даби, дан након званичног представљања компаније јавности.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail