Ер Србија дочекала десетмилионитог путника

15 October 2017

Ер Србија, после мање од четири године, јутрос је прославила историјски тренутак и пожелела добродошлицу свом десетмилионитом путнику.

Бранислав Кузмановић, архитекта из Суботице, изненадио се када је чуо ову лепу вест, док се на Аеродрому Никола Тесла пријављивао за лет JU212 Ер Србије од Београда до Тиране.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, рекао је: "Веома ми је драго што смо за мање од четири године превезли 10 милиона путника. То је значајан резултат за младу авио-компанију величине Ер Србије и то значи да смо, у просеку, свакодневно превозили скоро 7.000 људи из Београда и ка њему, што је истовремено изузетно велики допринос српској привреди. Ценимо поверење и лојалност коју су нам указали наши путници и наставићемо да им пружамо могућност избора и још више погодности."

Представници Ер Србије честитали су господину Кузмановићу и уручили ваучере за повратне бесплатне карте које ће моћи да искористи за путовање на било коју дестинацију која је у понуди Ер Србије.

"Не могу да верујем да сам ја десетмилионити путник Ер Србије. Често летим Ер Србијом и искрено нисам очекивао овакво изненађење," рекао је Кузмановић.

Национална авио-компанија Србије прославиће своју четврту годишњицу 26. октобра 2017. и тренутно нуди летове за више од 40 дестинација у Европи, на Медитерану, Блиском истоку и у Северној Америци. Флота ове авио-компаније састоји се од једне широкотрупне, 14 ускотрупних и шест турбоелисних летелица. За више детаља молимо посетите www.airserbia.com.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail