Авиолет, чартер бренд Ер Србије, овог лета досеже нове висине

30 June 2017

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, забележила је велику потражњу за летовима свог чартер бренда Авиолета, пред почетак овогодишње летње туристичке сезоне.

Авиолет ће, према плану, током овог лета обавити око 600 повратних летова ка популарним летњим туристичким дестинацијама, док је прошле године обављено око 530 летова.

Мрежа Авиолета проширена је на 23 града у 5 држава, тако да путници могу да лете до популарних летњих дестинација као што су Барселона и Палма де Мајорка у Шпанији, Кефалонија и Хераклион у Грчкој, Палермо и Римини у Италији, као и Бодрум и Анталија у Турској, или Енфида у Тунису.

Чартер летови обављају се флотом од три авиона боинг B737-300, са комфорном кабином од 144 седишта економске класе.

Уколико туристичке организације наставе да резервишу додатне чартер летове, како би одговориле на велику потражњу туриста из Србије, укупан број летова могао би додатно да се повећа.

Дане Кондић, генерални директор компаније Ер Србија тим поводом је изјавио: "Летња туристичка сезона је у пуном јеку и ми смо веома задовољни што се велики број туристичких организација из Србије одлучио да управо Авиолет превози њихове клијенте до одабраних летњих дестинација. Од свог покретања, Авиолет је израстао у веома популаран чартер бренд, тако да данас има централну улогу у туристичкој понуди, пре свега захваљујући томе што пружа високо квалитетну услугу путовања авионом до жељене дестинације. Ове године Авиолет ће обавити више стотина летова до популарних острва и туристичких дестинација у Европи, Медитерану и Северној Африци, пружајући нашим партнерима одговарајући број директних летова."

Авиолет је основан 2014. године, а препознатљив је по свом логотипу са мотивима сунца и мора.

Поред бесплатног ланч пакета, путници имају могућност куповине одабраних, популарних duty free производа, као и хране и напитака из бара у авиону.

Како би сте сазнали више о компанији Авиолет, видели ред летења и податке о туристичким агенцијама које раде резервације чартер летова, молимо да посетите страницу www.aviolet.rs.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail