Er Srbija završila preuređivanje kabina u floti erbas aviona A319 i A320

20 June 2017

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, završetkom ugradnje novih sedišta kompletirala je preuređivanje svojih deset uskotrupnih erbas aviona.

Tokom protekle četiri nedelje, Er Srbija je ugradila 1.500 svetski priznatih sedišta rekaro (Recaro) BL3520, čiju konstrukciju odlikuje manja težina i koja putnicima nude veći nivo udobnosti.

Deseti i poslednji po redu avion u kojem je renovirana kabina bio je erbas A319 sa registarskom oznakom YU-APF, koji se vratio u saobraćaj 18. juna.

Sedišta rekaro (Recaro) BL3520 konstruisana su tako da zauzimaju mnogo manje prostora, što je avio-kompaniji omogućilo da poveća kapacitet za sedenje u svojim uskotrupnim erbas avionima, dok istovremeno gostima nudi više boravišnog prostora.

Ovo je postignuto zahvaljujući tanjem naslonu i džepu za magazine koji se nalazi iznad nivoa kolena, čime se obezbeđuje više prostora za noge.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je: „Izuzetno nam je drago što je naše preuređivanje kabina uspešno završeno, uz veoma pozitivne prve reakcije naših gostiju. Nova sedišta su savršena za naše uskotrupne erbas avione, koji predstavljaju okosnicu flote kompanije, i za našu mrežu koja je fokusirana na kratke letove u Evropi. Renoviranje je završeno prema planu, što znači da su naši avioni spremni za letnji špic i da možemo da ponudimo veći kapacitet i odgovorimo na potražnju. Pored ovoga, osvežili smo enterijere kabina novim tepisima, zavesama i obeležjima na podovima, koji su u skladu sa enterijerom našeg A330,  uskladivši na taj način dekor enterijera u celoj našoj floti erbas aviona."

Goste koji lete avionima A319 i A320 naše avio-kompanije obradovaće i korišćenje besplatne Elevate Play usluge Er Srbije koja omogućava striming filmova, TV serija i muzike na ličnim uređajima zahvaljujući bežičnom umrežavanju.

Ove usluge su dostupne za "android" ili "epl" uređaje putem aplikacije, ili za laptop računare putem specijalnog dodatka.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail