Er Srbija 22. aprila unapređuje sisteme za prodaju i za prijavu na let

19 April 2017

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, ovog vikenda će unaprediti svoje sisteme za prodaju i prijavu na let (ček-in) i na taj način učiniti iskustvo putnika još boljim.

Da bi se ova poboljšanja sprovela, doći će do planiranih prekida u funkcionisanju redovnih usluga koje pruža Er Srbija dok avio-kompanija, dok se ne završi sa prelaskom na novi sistem.

Novi sistem će u više oblasti poboljšati kapacitete Er Srbije za pružanje usluga, uključujući vebsajt kompanije, proces rezervacija i proces prijave na let.

Svi letovi i šalteri za prijavu na let funkcionisaće normalno i prelazak na novi sistem ni na koji način neće uticati na bezbedno obavljanje redovnih letova.

U subotu, 22. aprila, nećete moći da rezervišete ili kupite karte (onlajn, putem kol centra ili putnih agenata), da se onlajn prijavite na let, kao ni da promenite ili otkažete svoju rezervaciju. Ove usluge ponovo će biti dostupne istog dana, u subotu 22. aprila, u večernjim časovima.

Da bi obezbedila nesmetano prijavljivanje na letove tokom perioda prelaska na novi sistem, Er Srbija podseća sve putnike koji putuju između 22. i 24. aprila:

• Molimo da dođete na aerodrom dva sata pre vremena poletanja.

• Ponesite odštampanu ili elektronsku kopiju Vaše karte ili putni itinerar na aerodrom.

Er Srbija se izvinjava putnicima na eventualnim neprijatnostima. Da bi se posledice po putnike svele na najmanju moguću meru, Er Srbija će angažovati dodatno osoblje u svom kol centru i na aerodromu.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail