Ер Србија лети у Загреб широкотрупним авионом А330 поводом отварања новог аеродромског терминала

22 March 2017

  • Авион А330 први пут лети до главног града Хрватске након прошлогодишњих пробних летова
  • Очекује се да ће се брзо распродати карте по специјалној цени од 59 евра поводом отварања терминала
  • Лет авионом А330 и отварање терминала поклапа се са даном када ће награда коју додељује АТW бити уручена Ер Србији

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, обављаће саобраћај на линији Београд-Загреб својим широкотрупним авионом А330 следећег уторка (28. марта) да би допринела обележавању отварања нове зграде терминала на аеродрому у Загребу.

Авион са 254 седишта, који иначе редовно лети ка аеродрому Џон Ф. Кенеди у Њујорку, летеће до главног града Хрватске и из њега у јутарњим часовима следећег уторка, а гости ће моћи да искористе специјалну цену повратне карте почев од 59 евра, која ће важити само тог дана.

Специјални повратни лет авионом А330 саобраћаће на дан када Ер Србија буде примила награду за Лидера на тржишту авијације за 2017. годину, коју јој додељује Ер Транспорт Ворлд (Air Transport World) у Њујорку.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је рекао: „Задовољство нам је да обележимо отварање новог терминала у Загребу летом који ће ка главном граду Хрватске само тог дана обавити наш престижни и јединствени авион А330. Прошле године обавили смо пробне летове за Загреб и неколико других одредишта, као део наставка развоја наше услуге до Њујорка, тако да га је лепо поново видети на хрватском тлу. Цена карте од 59 евра биће веома популарна међу путницима који планирају да посете нови загребачки терминал током првог дана рада и истовремено лете нашим широкотрупним авионом.“

Авион Ер Србије А330 опремљен је са 18 седишта у бизнис и 236 седишта у економској класи, са системом за забаву током лета на сваком седишту и седиштима у бизнис класи које је могуће потпуно спустити у положај за спавање.

А330 саобраћаће у уторак, 28. марта, при чему ће лет JU230 кренути из Београда у 7:40 и стићи у Загреб у 8:50 ујутру. Повратни лет, JU231, кренуће из Загреба у 10:05 и стићи у Београд у 11:10 ујутру.

Карте могу да се купе позивањем Контакт центра Ер Србије на број 0800 111 528 (позиви су бесплатни у оквиру фиксне и мобилне мреже у Србији) или на број +381 11 311 21 23 за позиве из иностранства, путем званичног сајта Ер Србије www.airserbia.com, или тако што ћете посетити било коју пословницу Ер Србије или овлашћене путничке агенције.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail