Air Serbia već danas premašila prošlogodišnji rekord u broju putnika

16 December 2016

Er Srbija je danas ugostila svog 2.550.000. putnika u 2016. godini i tako već sada premašila svoj rekordni broj putnika ostvaren 2015. godine.

Sa još dve nedelje do kraja godine, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije na putu je da završi drugu godinu zaredom snažnog rasta poslovanja.

Jubilarna gošća Biljana Stanivuković, nagrađena je sa dve povratne karte do evropske destinacije po izboru, nakon što se prijavila na jutarnji let Er Srbije JU380, od Beograda do aerodroma London, Hitrou.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, rekao je: “Izuzetno nam je drago da smo već prevezli 2,55 miliona putnika ove godine, oborivši tako rekord koji je postignut za celu 2015. godinu. Rastu saobraćaja doprinelo je širenje naše mreže u Evropi i Severnoj Americi, i posebno je zadovoljstvo videti kako se i na našim novim, kao i na ranije uspostavljenim rutama, beleže dobri rezultati. Trenutno se nalazimo usred zimskih odmora, jednom od najprometnijih turističkih perioda tokom godine, i prevešćemo još hiljade gostiju do i od Beograda, pre nego što se 2016. godina završi. Održivi razvoj uvek je bio glavni fokus naše poslovne strategije razvoja Er Srbije, i nastavićemo u istom smeru i u narednoj godini.”

Srpska nacionalna avio-kompanija uspostavila je pet novih linija u 2016. godini, proširivši svoju mrežu na 44 destinacije. U nove destinacije spadaju dugo očekivana prekookeanska linija do Njujorka, kao i Hamburg, Kijev, Ohrid i Sankt Peterburg.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail