Air Serbia већ данас премашила прошлогодишњи рекорд у броју путника

16 December 2016

Ер Србија је данас угостила свог 2.550.000. путника у 2016. години и тако већ сада премашила свој рекордни број путника остварен 2015. године.

Са још две недеље до краја године, национална авио-компанија Републике Србије на путу је да заврши другу годину заредом снажног раста пословања.

Јубиларна гошћа Биљана Станивуковић, награђена је са две повратне карте до европске дестинације по избору, након што се пријавила на јутарњи лет Ер Србије ЈУ380, од Београда до аеродрома Лондон, Хитроу.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, рекао је: “Изузетно нам је драго да смо већ превезли 2,55 милиона путника ове године, оборивши тако рекорд који је постигнут за целу 2015. годину. Расту саобраћаја допринело је ширење наше мреже у Европи и Северној Америци, и посебно је задовољство видети како се и на нашим новим, као и на раније успостављеним рутама, бележе добри резултати. Тренутно се налазимо усред зимских одмора, једном од најпрометнијих туристичких периода током године, и превешћемо још хиљаде гостију до и од Београда, пре него што се 2016. година заврши. Одрживи развој увек је био главни фокус наше пословне стратегије развоја Ер Србије, и наставићемо у истом смеру и у наредној години.”

Српска национална авио-компанија успоставила је пет нових линија у 2016. години, проширивши своју мрежу на 44 дестинације. У нове дестинације спадају дуго очекивана прекоокеанска линија до Њујорка, као и Хамбург, Кијев, Охрид и Санкт Петербург.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail