Air Serbia otvara vrata svog Premijum salona za sve putnike na Aerodromu Nikola Tesla u novembru

28 October 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, od 1. do 30. novembra primaće u svom luksuznom Premijum salonu na Aerodromu Nikola Tesla i one goste koji putuju drugim avio-kompanijama, kao i goste Er Srbije koji ne lete biznis klasom.*

Ova promena u poslovanju omogućava gostima da kupe propusnicu za jedan ulazak u Premijum salon pre svog leta. Cena propusnice za goste Er Srbije iznosi 45 evra, a za putnike ostalih avio-kompanija 55 evra.

Luksuzni Premijum salon prima 80 putnika i nudi kvalitetne restoranske usluge, prostrana kupatila sa tuš kabinama, ali ima i mogućnost da zadovolji potrebe savremenih poslovnih putnika, kao što su bežični internet i USB priključci za napajanje uređaja.

Putnici takođe imaju na raspolaganju veliki izbor domaće i strane dnevne štampe i periodike u Premijum salonu koji je otvoren 24 časa dnevno i nalazi se u tranzitnoj zoni na Izlazu broj 5 na Terminalu 2 Aerodroma Nikola Tesla.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije je izjavio: “Premijum salon nudi moderan, udoban i miran ambijent sa vrhunskom uslugom i idealno je mesto da se gost odmori, uživa u ukusnom obroku ili okrepi pri putovanju iz Beograda ili u Beograd. Postavili smo visoke standarde i radujemo se što ćemo u novembru otvoriti naš Premijum salon za veći broj putnika koji mogu da iskuse svetski nivo usluga bez obzira na to kojom avio-kompanijom putuju i u kojoj klasi lete”.

Premijum salon stekao je veliku popularnost među gostima od svog otvaranja 9. septembra 2015. godine i za to vreme ga je posetilo više od 25 hiljada putnika.

Putnicima se nude tradicionalna srpska jela i pića kao što su ćevapi i mućkalica, kao i domaće rakija iz Rakija Bara i vina iz vinarije Radovanović. U ponudi su poznati srpski brendovi kao što su Voda-Voda, Jelen pivo i kafa iz popularne Kafeterije.

*Zavisno od raspoloživosti. Maksimalno 3 sata boravka za goste sa važećim kuponom za ukrcavanje (boarding pass).

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail