Air Serbia imenuje generalnog agenta prodaje za Kinu

08 September 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije odredila je CITS (Peking), kompaniju za pružanje usluga u avio-industriji, za svog generalnog agenta za prodaju i usluge (GSA) za Kinu i oni će sa ovom novom dužnošću otpočeti odmah.

Generalni agent za prodaju i usluge, sa  kancelarijama u Pekingu, Šangaju i Guangdžou, može da rezerviše, izdaje i određuje cene karata u kineskoj valuti juanima za grupna i individualna putovanja Er Srbijom. Agent koristi sistem Er Srbije za rezervaciju karata što omogućava pristup kartama za letove koje obavlja Er Srbija, ali i za letove drugih avio-kompanija sa kojima Er Srbija ima kod-šer sporazume.

Er Srbija trenutno ima ostvarenu kod-šer saradnju sa Er Čajnom na letu ove avio-kompanije do Beča. Er Srbija takođe ima uspostavljen poseban ugovor o zajedničkim cenama (SPA) za sve letove Etihad ervejza iz Kine, a pored toga i SPA sporazume sa avio-kompanijama Čajna Saudern, Ksiamen erlajns i Hainan erlajns.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije,  izjavio je: "Veoma nam je drago što sarađujemo sa kompanijom CITS u Kini. Kina nije važna samo zbog kontinuiranog širenja Er Srbije, već je takođe važna za razvoj Srbije i region Balkana. Naše imenovanje kompanije CITS kao generalnog agenta za Kinu je ključni korak za ekspanziju Er Srbije u Aziji."

Mao Jun iz kompanije Sandalvud Mauntinz Asosijets, konsultant Er Srbije u Kini, je rekla: "Veoma nas raduje što Er Srbija ponovo stupa na tržište Kine. Kina i Srbija su stari prijatelji. Zajedno sa kompanijom CITS, ponovo ćemo predstaviti Beograd kao pristupačnu i pogodnu kapiju ka Evropi, a Er Srbiju kao glavni izbor za putovanja kineskih putnika ka Balkanskom poluostrvu i jugoistočnoj Evropi."
Za detaljnije informacije o Er Srbiji u Kini kontaktirajte Mao Jun na imejl adresu: maojun@sandalwoodmountains.com, ili posetite zvanični sajt Er Srbije путем www.airserbia.com

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail