Air Serbia представља специјалну промотивну понуду за карго превоз на линији Београд - Њујорк

14 July 2016

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, објавила је посебну промоцију за превоз терета на линији Београд Њујорк, обележавајући тиме недавно успостављање трансатлантских летова.

Карго клијенти авио-компаније моћи ће да искористе промотивне цене за превоз терета које ће важити до 31. августа 2016. године, као и да остваре право на наградне карте за пошиљке одређене тежине.

Ер Србија обавља пет летова недељно између Србије и Сједињених Држава широкотрупним авионом ербас А330, чији капацитет за превоз терета испод главне палубе износи 15 тона или 40m3.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, овим поводом је изјавио: “Драго нам је што можемо да понудимо промотивне цене за карго превоз на линији Београд – Њујорк, која је отворила значајне нове могућности за остварење трговинске размене између Србије и Сједињених Држава. Осим што омогућавамо капацитет за превоз терета од 150 тона недељно, нудимо ефикасну и свеобухватну услугу комбинованог превоза са друмским транспортом широм Балкана и Сједињених Држава, превозећи робу где год је то потребно. Откако смо успоставили летове, бележимо значајну тражњу за услугом превоза поштанских пошиљки преко Атлантика од служби у Србији, Словенији и Бугарској, као и од Поште Сједињених Држава (United States Postal Service). Такође, сада превозимо терет за Сједињене Државе не само из Србије, већ из читавог региона, укључујући Бугарску, Македонију, Босну и Херцеговину и Турску, што доказује да наша линија већ омогућава значајне економске активности и раст трговинске размене."

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail