Air Serbia i NIKI uspostavljaju kod-šer saradnju i putnicima pružaju više mogućnosti za putovanja u Evropi

06 July 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanije Republike Srbije, i avio-kompanija Niki, austrijski ogranak erberlin grupe i članica Etihad ervejz partners, zaključile su sporazum o kod-šer saradnji kojim svojim gostima pružaju nove mogućnosti za putovanje u Evropi.

Po ovom sporazumu, Er Srbija će dodati svoju "JU" oznaku na letove koje Niki obavlja ka jedanaest destinacija, što će putnicima omogućiti da na pogodan način lete Er Srbijom iz Beograda do Beča, gde će se povezati na letove koje obavlja NIKI do sledećih destinacija: Rejkjavik na Islandu; Valeta na Malti; Rim, Katanija i Firenca u Italiji; Faro u Portugaliji; Madrid, Barselona, Malaga i Palma de Majorka u Španiji i Cirih u Švajcarskoj.

S druge strane, putnici iz Austrije sada mogu da rezervišu mesto na letovima Er Srbije sa oznakom avio-kompanije Niki iz Beča do Beograda i dalje do Atine i Soluna u Grčkoj; Larnake na Kipru; Bukurešta u Rumuniji; Sofije u Bugarskoj; Podgorice i Tivta u Crnoj Gori; Tel Aviva u Izraelu; Ohrida u Makedoniji; Dubrovnika, Splita, Pule i Zagreba u Hrvatskoj; Ljubljane u Sloveniji i Istanbula u Turskoj.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, ovim povodom je izjavio: „Veoma nam je drago što smo ostvarili kod-šer saradnju sa avio-kompanijom Niki, omogućavajući Er Srbiji da proširi i produbi domet svoje mreže linija ka jedanaest popularnih destinacija u Evropi. Na taj način našim gostima pružamo sjajne konekcije sa samo jednim presedanjem do destinacija za letnji odmor uključujući Kataniju, prelep grad na obali Sicilije, prijatan mediteranski grad Palma de Majorku u Španiji i Faro u Portugaliji, čija pristaništa i živopisni trgovi čine ovo mesto veoma privlačnim.“

Oliver Lakmen (Oliver Lackmann), generalni direktor avio-kompanije Niki, je izjavio: „Sa zadovoljstvom najavljujemo da će putnici avio-kompanije Niki sada imati veći izbor letova do Beograda i destinacija širom Jugoistočne Evrope. Naš novi kod-šer sporazum sa Er Srbijom će putnicima iz Austrije omogućiti jednostavna putovanja ka 16 uzbudljivih destinacija, što ukazuje na značaj ovog vida saradnje za unapređenje vazdušnih veza.“

NIKI

Niki je druga najveća avio-kompanija na aerodromu u Beču. Od kada se pridružila alijansi avio-kompanija oneworld® 20. marta 2012. godine, Niki – austrijski ogranak erberlin grupe – svojim gostima pruža mrežu linija koja pokriva čitav svet. Najboljom ponudom i najboljim proizvodom, Niki je postao broj jedan u pogledu turističkih putovanja iz Austrije.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail