Air Serbia и airberlin за Лос Анђелес и Форт Мајерс

04 July 2016

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, проширила је споразум о код-шер сарадњи са авио-компанијом ерберлин, чиме путницима пружа могућност летова ка седам дестинација у Сједињеним Државама са само једним преседањем.

Ер Србија ће од сада додати своју "JU" ознаку на осам летова недељно које ерберлин обавља између Диселдорфа и Лос Анђелеса и пет летова недељно између Диселдорфа и Форт Мајерса, уз летове ерберлина за Чикаго, Бостон, Њујорк, Мајами и Сан Франциско, на којима већ постоји код-шер сарадња.

Последњим проширењем, Ер Србија и ерберлин сада нуде 61 летова недељно између Србије и Сједињених Држава преко Немачке.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је рекао: “Радује нас што смо у прилици да нашим гостима пружимо нове погодне могућности за путовања до Лос Анђелеса, једног од најзначајнијих светских центара индустрије забаве и граду у коме се налази чувени Холивуд, и Форт Мајерса, који представља савршену полазну тачку за истраживање атракција Флориде. Путем код-шер споразума са авио-компанијом ерберлин, мрежа дестинација Ер Србије се сада простире са источне на западну обалу Сједињених Држава, што пословним путницима и туристима омогућава једноставна путовања са само једним преседањем ка седам значајних одредишта у Сједињеним Државама."

Лос Анђелес, други по величини град у Сједињеним Државама после Њујорка, познат је по умереној клими, благим брдима и филмској и музичкој индустрији, одакле потичу бројни познати састави као што су "Бич бојс", "Ганс ен роузис" и "Ред хот чили пеперс".

Форт Мајерс се налази у југоисточној Флориди и представља добро полазиште за путовања по сунчаној држави Флориди, која нуди пријатну климу и читав низ забавних активности на плажи и на води, укључујући и посматрање делфина.

Нове код-шер линије допуњују летове уведене 23. јуна, које Ер Србија пет пута недељно обавља између Београда и Њујорка, повезујући Србију и Сједињене Државе директним летом после 24 године.

Гости сада могу да резервишу летове путем интернет странице airserbia.com, контакт центара Ер Србије и ерберлина или туристичких агенција.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail