Air Serbia и Air Seychelles успостављају код-шер сарадњу на летовима ка тропским острвима

01 July 2016

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, и Ер Сејшелс, национална авио-компанија Републике Сејшели, данас су потписале нови код-шер споразум који омогућава једноставније летове до ових тропских острва.

По овом споразуму, Ер Србија ће додати своју "JU" ознаку на четири лета које обављају Ер Сејшелс из Париза и Абу Дабија за Махе, највеће острво Сејшела, као и из Махеа за Јоханесбург и Праслин, популарно острво сејшелског архипелага које је познато по заштићеним шумама палми "двојног кокоса".

Путници Ер Србије ће на овај начин имати боље везе са Сејшелима и Јужноафричком Републиком. Они ће такође моћи да искористе летове Ер Сејшелс ка друге две популарне дестинације у Индијском океану – Маурицијусу и Антананариву, престоници Мадагаскара, четвртог по величини острва на свету.

Нови споразум о код-шер сарадњи допуњује постојећу сарадњу између Ер Србије и Етихад ервејза за летове ка Сејшелима преко Абу Дабија, на тај начин повећавајући број опција које су на располагању путницима који планирају да путују до тог архипелага.

С друге стране, Ер Сејшелс ће проширити своју мрежу линија додајући своју "HM" ознаку на четири лета које обавља Ер Србија, из Абу Дабија и Париза до Београда, као и на летовима из Београда до Прага и Москве, што пословним путницима и туристима омогућава једноставне конекције из Сејшела ка Србији, Чешкој Републици и Русији.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је рекао: „Радује нас што остварујемо сарадњу са авио-компанијом Ер Сејшелс, нашим 17. код-шер партнером и једним од Етихад ервејз партнера, којом ћемо нашим путницима омогућити једноставан приступ рајским острвима Сејшела. Заједно са нашом код-шер сарадњом са авио-компанијом Етихад ервејз, овај договор значи да наши путници из Србије и других делова југоисточне Европе могу да искористе 34 конекције недељно са само једним преседањем, из Београда за Сејшеле, врхунску летњу туристичку дестинацију. Поред тога, на Сејшелима живи мала, али значајна заједница српског порекла, који ће моћи на једноставнији начин да отпутују до домовине и да се виде са породицом и пријатељима.“

Рој Кинер (Roy Kinnear), генерални директор Ер Сејшелс, изјавио је: „Радује нас што закључујемо овај код-шер споразум са Ер Србијом, чиме унапређујемо ваздушне везе између Сејшела и југоисточне Европе. Као национална авио-компанија, непрестано тежимо да учинимо приступ Сејшелима једноставнијим и да доведемо што више путника до наших острва. Наша стратегија успостављања код-шер сарадње имала је суштинску улогу у нашем досадашњем успеху. У сарадњи са авио-компанијама Ер Србија и Етихад ервејз, отворили смо многе нове ваздушне везе између Сејшела и југоисточне Европе и на тај начин проширили свој глобални домет, што доказује снагу Етихад ервејз партнера. Са 115 савршених острва и златним плажама, Сејшели једноставно представљају незаборавну летњу туристичку дестинацију до које је сада путницима Ер Србије много једноставније да дођу.”

Путници могу да резервишу карте на новим код-шер летовима путем интернет сајтова airserbia.com или airseychelles.com, туристичких агенција и контакт центара Ер Србије или Ер Сејшелса.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail