Искусите лет у авиону А330: Air Serbia нуди специјалне регионалне летове широкотрупним авионом

09 June 2016

Ер Србија, национална авио-компаније Републике Србије, путницима нуди прилику да путују широкотрупним авионом ербас А330 на појединим регионалним летовима у периоду припрема за успостављање летова за Њујорк.
Авио-компанија ће овим авионом са 254 седишта 10. јуна обавити лет ЈУ170 између Београда и Подгорице, 11. јуна лет ЈУ100 између Београда и Бањалуке и одабране летове између Београда и Загреба између 12. и 21. јуна. 
Током промотивног периода, цене повратних карата између Београда и Загреба авионом А330 кретаће се од 69 евра, а карта у једном правцу од 39 евра. 
Путници могу да купе карте путем интернет сајта www.airserbia.com, позивом на телефон контакт центра Ер Србије и путем овлашћених туристичких агената. 
Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је изјавио: „Узбуђење које је пратило долазак нашег авиона А330 у Београд заиста је било невероватно и природно је да су многи грађани заинтересовани да лично доживе лет на нашем највећем авиону. Да бисмо одговорили на интересовање путника, у оквиру припрема за прекоокеанске летове, нашим нових широкотрупним авионом обављаћемо специјалне летове ка три важне дестинације у региону, што ће бити савршена прилика да ваздухопловни ентузијасти и редовни путници лете једним од највећих авиона на Балкану.“

Лет између Београда и Њујорка биће успостављен 23. јуна, чиме ће бити започета нова ера блиских односа између Србије и Сједињених Држава.
Авион ербас А330 има 18 седишта у бизнис класи и 236 у економској и систем за забаву на лету доступан на сваком седишту, као и седишта у бизнис класи чији се наслони могу у потпуности оборити.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail