Air Serbia представља "Elevate Play" бесплатну услугу забаве на лету

08 June 2016

  • "Елевејт плеј" уведен у целој флоти авиона ербас А319 и А320
  • Филмови, ТВ емисије, игре и хиљаде песама на српском и енглеском језику
  • Садржај се репродукује у реалном времену на лаптоп рачунарима и "епл" (Apple) и  "андроид" уређајима

Ер Србија, национална авио-компанија Републике Србије, значајно је унапредила искуство гостију на лету увођењем  "Елевејт плеј" (Elevate Play), бесплатне услуге учитавања и репродукције забавних садржаја.

Нова услуга путницима омогућава да уживају у широком избору српских и међународних филмова, ТВ емисија и музичких албума путем бежичне везе у кабини на својим лаптоповима, преносивим и паметним уређајима.

Услуга "Елевејт плеј" је уведена на свим авионима А319 и А320 и сада се може користити на летовима између Београда и Абу Дабија, Лондона, Москве и Париза, као и на другим линијама на којима лете ови типови авиона.

Осим бесплатног приступа услузи "Елевејт плеј", гости могу да купе услугу интернета и мобилне телефоније на лету која се назива "Вај флај" (Wi-Fly) како би могли да остану у контакту са породицом и пријатељима, као и да крстаре интернетом и да буду на друштвеним мрежама током лета.

Од данас, гости Ер Србије могу да плате за "Вај флај" пакет искључиво кредитном картицом, чиме куповина постаје једноставнија и погоднија. Авио-компанија више неће прихватати "Вај флај" ваучере нити готовину.

Дане Кондић, генерални директор Ер Србије, је изјавио: “Свесни смо тога да је разонода на лету гостима веома значајна, па нас због тога радује што смо у прилици да уведемо услугу 'Елевејт плеј'. Ова услуга, која је доступна на свим нашим авионима типа А319 и А320, путницима пружа на стотине сати забавног садржаја на енглеском и српском језику, од холивудских хитова до класика српске и регионалних кинематографија. Одабрали смо садржаје који по трајању одговарају нашим летовима на кратким и средњим линијама и различитим путницима, од породица са децом која желе да гледају цртане филмове, до оних који би радије слушали најновије хитове популарне музике. Пружање најбољег могућег искуства нашим гостима је веома значајан део наше стратегије да постанемо водећа авио-компанија у региону и услуга 'Елевејт плеј' се савршено уклапа у ту визију."

Поред увођења услуге "Елевејт плеј", Ер Србија ће ускоро открити више детаља о системима за забаву на широкотрупном авиону ербас А330 на линији између Београда и Њујорка, на којима ће свако седиште имати лични ТВ екран.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail