Air Serbia uključuje Boston i San Francisko u svoju mrežu kod-šer destinacija

17 May 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, proširila je svoj kod-šer sporazum sa avio-kompanijom erberlin tako da sada putnicima omogućava pogodne veze samo sa jednim presedanjem do pet destinacija u Sjedinjenim Državama, uključujući Boston i San Francisko.

Po proširenom sporazumu, Er Srbija će dodeliti svoju JU oznaku na osam letova nedeljno koje obavlja avio-kompanija erberlin između Diseldorfa i San Franciska, kao i na pet letova nedeljno između Diseldorfa i Bostona.

Nove linije dopunjuju sporazum potpisan u januaru 2016. godine koji putnicima omogućava da Er Srbijom lete između Beograda i Čikaga, Njujorka i Majamija sa samo jednim kratkim presedanjem u Nemačkoj.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, ovim povodom je izjavio: "Veoma nam je drago što smo proširenjem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom erberlin u prilici da omogućimo veći broj veza sa Sjedinjenim Državama. Time omogućavamo našim putnicima da jednostavno lete iz Beograda, preko Diseldorfa, do Bostona i San Franciska, gradova bogate kulture. U saradnji sa avio-kompanijom erberlin, sada nudimo pogodne veze sa samo jednim presedanjem sa pet velikih gradova u SAD, a ovu ponudu dodatno ćemo proširiti u junu, kada ćemo uspostaviti naše direktne letove između srpske prestonice i Njujorka, koje ćemo obavljati pet puta nedeljno.”

Ovim sporazumom, Er Srbija je proširila i produbila svoju mrežu linija u Evropi, uspostavljajući kod-šer saradnju na letovima erberlina između Diseldorfa i Bolonje, Firence, Venecije, Rejkjavika i Stokholma.

Kondić je dodao: "Pored novih veza sa SAD, osnažili smo i našu evropsku mrežu kroz kod-šer saradnju na dodatnih pet linija koje erberlin obavlja ka Italiji, Islandu i Švedskoj, čime našim gostima obezbeđujemo veću fleksibilnost u planiranju putovanja. Ovaj sporazum je veoma značajan za našu saradnju, koja se sada odvija na 50 linija avio-kompanije erberlin."

S druge strane, putnici erberlina uskoro će moći da rezervišu sedišta na letovima Er Srbije između Beograda i Ohrida, Hamburga, Dubrovnika, Splita, Zagreba, Pule i Ljubljane uz jedinstvenu kartu koja pokriva celo putovanje.

Er Srbija se priprema za uvođenje dugolinijskih letova za Njujork 23. juna 2016. godine, čime će ponovo uspostavili dugo očekivani vazdušni most između Srbije i Sjedinjenih Država.

Ovaj transatlantski let obavljaće se avionom Erbas A330 koji je konfigurisan u dve kabine, sa 18 sedišta u biznis klasi i 236 sedišta u ekonomskoj.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail