Air Serbia uvodi mogućnost putovanja ka sedam novih destinacija proširenjem kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom airberlin

27 January 2016

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, sada omogućava putnicima bolji pristup destinacijama u Evropi nakon značajne ekspanzije kod-šer sporazuma sa avio-kompanijom erberlin.

Po ovom sporazumu, Er Srbija će proširiti domet svoje mreže na još sedam novih destinacija tako što će dodeliti svoj JU kod letovima koje obavlja erberlin za Alikante (Španija), Bilund (Danska), Faro i Funšal (Portugalija), Inzbruk (Austrija), Karlsrue (Nemačka) i Rejkjavik (Island).

Pored toga, gosti koji lete sa Er Srbijom će moći da iskoriste dodatne mogućnosti za putovanja na kod šer letovima sa avio-kompanijom erberlin do Barselone i Madrida, dva najveća grada u Španiji, gde ova avio-kompanija takođe omogućava konekcije sa letovima avio-kompanija Alitalija i Er Europa.

Mesta na novim letovima se mogu rezervisati počev od 27. januara za putovanja od 3. februara, putem sajta Er Srbije airserbia.com, poslovnica Er Srbije ili turističkih agencija.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, ovim povodom je izjavio: "Veoma nam je drago što jačamo naše partnerstvo sa avio-kompanijom erberlin, čime našim gostima pružamo još atraktivniju ponudu za putovanja u Evropi. Po ovom sporazumu, putnicima Er Srbije su sada dostupne jednostavne konekcije preko Nemačke do ukupno 33 destinacije do kojih leti erberlin, uz samo jednu kartu za celo putovanje. Ovo je drugo proširenje kod-šer sporazuma između naših dveju avio-kompanija u januaru 2016. godine, nakon što je objavljena kod-šer saradnja na letovima za Sjedinjene Države, što pokazuje našu želju i opredeljenost za unapređenjem vazdušnih veza."

Er Srbija je 14. januara ove godine objavila da će uspostaviti kod-šer saradnju sa avio-kompanijom erberlin na njenim letovima za Čikago, Majami i Njujork, čime se omogućava bolja povezanost između Srbije i Sjedinjenih Država.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail