Air Serbia и Air Europa најављују codeshare партнерство

19 November 2015

Air Serbia, национална авио-компанија Републике Србије, и Air Europa су закључиле codeshare споразум како би омогућиле гостима унапређене могућности за путовања у оквиру својих мрежа линија у Северној и Јужној Европи.

У оквиру овог споразума Air Serbia ће додати свој "JU" код на дневне летове Air Europa-е између Мадрида и Амстердама, Франкфурта, Милана и Рима, као и на летове између Малаге, Валенсије и Париза.

Air Europa ће, с друге стране, додати свој код на готово 60 недељних летова које обавља Air Serbia између Београда и шест градова у Европи укључујући Амстердам, Брисел, Франкфурт, Милано, Париз и Рим.

Дане Кондић, генерални директор Air Serbia-е, је рекао: "Задовољство нам је да потпишемо овај codeshare споразум са Air Europa-ом, који ће нашим гостима пружити једноставне конекције са само једним преседањем до три важна града у Шпанији у којима живи више од 10 милиона људи. Овај споразум је нарочито значајан због тога што ће Србија и Шпанија следеће године обележити стогодишњицу од успостављања дипломатских односа 1916. године и уверени смо да ће ово пријатељство и наше растуће економске везе наставити да се развијају преко ових ваздушних веза. Сматрамо да је Air Europa наш цењени партнер и радујемо се развоју ове сарадње у наредним фазама кроз додатне дестинације, тиме пружајући нашим гостима више избора и флексибилности путовања".

Марија Хосе Хидалго, генерална директорка Air Europa-е, је исказала своје "огромно задовољство због споразума са Air Serbia-ом, јер нам омогућава да проширимо и учврстимо наше линије у Европи, нудећи нашим путницима већи избор дестинација као што је у овом случају диван град као што је Београд."

"Air Europa наставља свој континуирани раст, својим позиционирањем на линијама у Европи како би понудила нашим корисницима широк и разнолик избор конекција, са свим предностима и погодностима наших codeshare летова", закључује Марија Хосе Хидалго.

Codeshare летови са Air Serbia-ом и Air Europa-ом могу да се резервишу путем сајтова www.airserbia.com и www.aireuropa.com.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail