Air Serbia се удружује са авио-компанијом airBaltic и шири своју мрежу линија на северу Европе

12 November 2015

Air Serbia, национална авио-компанија Републике Србије, и airBaltic, летонски национални авио-превозник, потписали су историјски codeshare споразум који гостима пружа погодне нове могућности за путовања између Београда и балтичких престоница Риге и Талина.

По овом споразуму, Air Serbia ће додати свој "JU" код на 47 летова недељно које airBaltic обавља између Риге и Амстердама, Берлина, Копенхагена, Стокхолма, Беча и Варшаве, као и између Талина и Беча.

С друге стране, "BT" код airBalticа ће се појавити на 56 летова недељно које Air Serbia обавља између Београда и седам кључних градова у Европи: Амстердама, Берлина, Брисела, Копенхагена, Стокхолма, Беча и Варшаве.

Ове конекције ће заједно омогућити путницима да лете између главних градова Естоније, Летоније и Србије са само једним преседањем и истом картом за целокупно путовање.

Дане Кондић, генерални директор Air Serbia, је овим поводом изјавио: "Овај codeshare споразум у још већој мери продубљује нашу мрежу линија у Северној Европи пружајући путницима у ваздушном саобраћају бројне нове могућности за путовања ка балтичким државама и из ових земаља. Наша codeshare партнерства представљају камен темељац нашег пословног модела и са нестрпљењем очекујемо да ускоро пожелимо добродошлицу гостима airBaltic-а на нашим летовима".

Мартин Гаус (Martin Gauss), генерални директор airBaltic-а, је изјавио: "Наша домаћа тржишта су Летонија, Естонија и Литванија. airBaltic бројним свакодневним летовима повезује балтичке престонице са значајним центрима. На овим чвориштима се састајемо са нашим партнерским авио-компанијама које превозе наше путнике до и из готово свих аеродрома на свету. Драго нам је што ћемо бити у прилици да се удружимо са Air Serbia-ом и да заједно унапредимо везе између Београда и престоница балтичких држава".

Путници могу да резервишу места на codeshare летовима путем Air Serbia вебсајта www.airserbia.com, преко туристичких агената или у било којој Air Serbia пословници.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail