Air Serbia predstavila svoj novi Premijum salon u Beogradu

09 September 2015

Air Serbia je danas obeležila otvaranje svog Premijum salona na Međunarodnom aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Premijum salon, koji se nalazi u tranzitnoj zoni između izlaza A5 i A6, je prvi namenski salon za putnike jedne avio-kompanije u Srbiji. Biće otvoren 24 časa dnevno i pružiće prijatno iskustvo putovanja gostima u Biznis klasi, kao i Silver, Gold i Platinum članovima Air Serbia Etihad Guest programa lojalnosti kada putuju na letovima Air Serbia i Etihad Airways. Salon će takođe biti otvoren za Air Serbia codeshare partnere čiji gosti putuju Biznis klasom na letovima koje obavlja Air Serbia.

Air Serbia Premijum salon je svečano otvoren ceremonijom presecanja vrpce, nakon čega je usledio obilazak novog objekta i koktel kome su prisustvovali Siniša Mali, predsednik Nadzornog odbora Air Serbia i gradonačelnik Beograda, i Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia. Svečanosti su takođe prisustvovali visoki državni zvaničnici, članovi izvršnog menadžment tima Air Serbia, kao i predstavnici turističkog sektora i medija.

U svom uvodnom obraćanju na svečanosti, Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, je rekao: "Otvaranje novog Premijum salona učvršćuje našu posvećenost najvišim standardima korisničkih usluga kako na zemlji tako i u vazduhu, i predstavlja dokaz naših stalnih napora da obezbedimo najbolje iskustvo na letu za naše goste. Gosti koji putuju iz Beograda ili su u tranzitu će započeti svoje putovanje uz izvanredan doživljaj u salonu prefinjenog i dobro opremljenog enterijera u kome mogu da se opuste i odmore".

Siniša Mali, predsednik nadzornog odbora Air Serbia, ovim povodom je izjavio: "Kompanija Air Serbia postala je nosilac privrednog i ekonomskog razvoja u Republici Srbiji. Svi indikatori pokazuju da će ova godina biti rekordna po broju prevezenih putnika i po profitabilnosti u istoriji nacionalne avio-kompanije. Otvaramo nove destinacije, povezujemo se sa drugim zemljama i postajemo privlačniji za investitore. Otvaranje poslovnog lounge-a govori u prilog tome da smo potpuno posvećeni tome da po kvalitetu, ponudi i usluzi, izdvojimo Air Serbia od drugih avio-kompanija u regionu".

Savremenog stila, koji je inspirisan brendom i imidžom Air Serbia, novi salon je osmišljen tako da gostima obezbedi mogućnost da uživaju u prijatnom i mirnom okruženju u kojem mogu da se opuste, napune energijom, obeduju, rade ili da se zabave pre nego što se ukrcaju na let.

Air Serbia Premijum salon, koji se prostire na 398 kvadratnih metara i ima dovoljno mesta za osamdeset gostiju, nudi veliki izbor mogućnosti namenjenih zadovoljenju raznovrsnih potreba savremenih poslovnih putnika i turista, što podrazumeva poslovni centar, besplatni bežični internet, električne adaptere i USB priključke za napajanje uređaja, odvojen prostor za obedovanje, prostrana kupatila sa tuš-kabinama, multikonfesionalne prostorije za molitvu, izbor domaće i strane dnevne štampe i periodike, kao i udobne fotelje u prostoru predviđenom za relaksaciju.

Gosti salona će moći da uživaju uz prepoznatljivi izbor hrane i pića Air Serbia, gde mogu da biraju između obroka u restoranu sa menijem ili sa bogatog "švedskog stola" koji sadrži izbor specijaliteta inspirisanih srpskom i internacionalnom kuhinjom. Vina lokalnih srpskih proizvođača, uključujući vinarije Radovanović i DiBonis, upotpunjuju širok izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, koji uključuje aperitive, žestoka pića i likere, koje obezbeđuju partner salona "Rakia Bar". Poznati beogradski kafić "Kafeterija" će obezbediti autentični doživljaj ispijanja kafe, dok su brojni drugi brendovi pokazali zainteresovanost da se uključe u ponudu Premijum salona Air Serbia.

Još jedna jedinstvena odlika salona je posvećena grupa od šest specijalnih predstavnica za podršku gostima, koje će biti lako uočljive po svojim posebno skrojenim poslovnim odelima. One će pratiti goste na putu do Premijum salona i iz njega i odgovarati na pitanja i nedoumice koji bi gosti mogli da imaju. Predstavnice su završile sveobuhvatan program obuke Etihad Airways u Abu Dabiju.

Osnovne činjenice i karakteristike novog Premijum salona Air Serbia u Beogradu

 • Površina: 398 kvadratnih metara sa mestima za 80 gostiju
 • Salon obuhvata:
  • Restoran sa menijem a la carte ili na bazi švedskog stola
  • Obezbeđen prostor za odlaganje ručnog prtljaga i garderobe
  • Poslovne prostorije sa kompjuterima
  • Izvore napajanja strujom i USB priključke
  • Besplatni bežični internet
  • Udobne fotelje i stolice u restoranu
  • Izbor srpske i strane dnevne štampe i periodičnih magazina
  • Prostrana kupatila sa tuš kabinama
  • Prostor za molitvu

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail