Air Serbia Cargo potpisuje Memorandum o razumevanju sa Global Logistics Network - GLN

20 February 2015

Air Serbia Cargo, sektor za prevoz tereta Air Serbia, objavio je da je potpisao Memorandum o razumevanju sa Global Logistic Network (GLN).

Memorandum o razumevanju označava bitan korak za globalna komercijalna nastojanja Air Serbia-e u sektoru prevoza tereta jer će njime Air Serbia Cargo sada moći da pruži svoje usluge većem broju klijenata širom sveta, kao i da ponudi veću mogućnost izbora i unapređen pristup rešenjima za globalni transport, potvrđujući globalni domet svojih proizvoda i usluga u oblasti prevoza tereta. Memorandum o razumevanju omogućiće tešnju povezanost i saradnju Air Serbia Cargo i GLN-a sa ciljem da se klijentima pruži više opcija i omogući razvoj poslovnih prilika.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, izjavio je: "U narednim godinama, prevoz tereta će biti područje značajnog rasta za našu granu privrede, pa putem sklapanja pravih partnerstava Air Serbia Cargo gradi svoj kapacitet da ispuni ovaj potencijal, razvijajući se u regionalnog lidera u svom sektoru. To ćemo moći da ostvarimo samo doslednim odgovorima na potrebe naših klijenata kroz proaktivni pristup uslugama, dosezanjem što većeg broja klijenata širom sveta i kreiranjem ponude koja uvek pruža veću mogućnost izbora i fleksibilnost. Očekujemo blisku saradnju sa GLN mrežom na unapređeni način, gradeći na osnovama saradnje koju već imamo sa nekim članicama GLN-a".

Osnovana 2003. godine sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, Global Logistic Network je organizacija sertifikovana po standardu ISO 9001:2008, koja obuhvata vodeće nezavisne kompanije širom sveta specijalizovane za oblast logistike - što uključuje i špeditere, posrednike u transportu i povezane kompanije - koje sve rade zajedno u okviru jedne mreže. Članice GLN-a imaju 639 predstavništva u 320 gradova u 124 države, ostvaruju ukupan godišnji prihod od 9,9 milijardi dolara i zapošljavaju ukupno 28.881 iskusnog i osposobljenog radnika koji obrade više od 3 miliona pošiljki godišnje.

 

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail