Air Serbia Cargo потписује Меморандум о разумевању са Global Logistics Network - GLN

20 February 2015

Air Serbia Cargo, сектор за превоз терета Air Serbia, објавио је да је потписао Меморандум о разумевању са Global Logistic Network (GLN).

Меморандум о разумевању означава битан корак за глобална комерцијална настојања Air Serbia-е у сектору превоза терета јер ће њиме Air Serbia Cargo сада моћи да пружи своје услуге већем броју клијената широм света, као и да понуди већу могућност избора и унапређен приступ решењима за глобални транспорт, потврђујући глобални домет својих производа и услуга у области превоза терета. Меморандум о разумевању омогућиће тешњу повезаност и сарадњу Air Serbia Cargo и GLN-а са циљем да се клијентима пружи више опција и омогући развој пословних прилика.

Дане Кондић, генерални директор Air Serbia, изјавио је: "У наредним годинама, превоз терета ће бити подручје значајног раста за нашу грану привреде, па путем склапања правих партнерстава Air Serbia Cargo гради свој капацитет да испуни овај потенцијал, развијајући се у регионалног лидера у свом сектору. То ћемо моћи да остваримо само доследним одговорима на потребе наших клијената кроз проактивни приступ услугама, досезањем што већег броја клијената широм света и креирањем понуде која увек пружа већу могућност избора и флексибилност. Очекујемо блиску сарадњу са GLN мрежом на унапређени начин, градећи на основама сарадње коју већ имамо са неким чланицама GLN-а".

Основана 2003. године са седиштем у Сједињеним Америчким Државама, Global Logistic Network је организација сертификована по стандарду ISO 9001:2008, која обухвата водеће независне компаније широм света специјализоване за област логистике - што укључује и шпедитере, посреднике у транспорту и повезане компаније - које све раде заједно у оквиру једне мреже. Чланице GLN-а имају 639 представништва у 320 градова у 124 државе, остварују укупан годишњи приход од 9,9 милијарди долара и запошљавају укупно 28.881 искусног и оспособљеног радника који обраде више од 3 милиона пошиљки годишње.

 

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail