Air Serbia унапређује систем за пријављивање путника на београдском аеродрому

24 February 2014

Air Serbia, српска национална авиокомпанија, ће овог месеца направити још један велики корак напред на свом путу ка позицији регионалног лидера променом свог досадашњег система за пријављиавње путника на београдском међународном аеродрому "Никола Тесла".

Овим пројектом Air Serbia ће у уторак, 25. фебруара 2014. прећи са постојећег "Gaetan" система за пријављивање путника на савремени и иновативни систем "SabreSonic Check-in".

Генерални директор Air Serbia Дане Кондић тим поводом је изјавио: "Прелазак на нови систем ће Air Serbia-и омогућити боље услове за пружање услуга путницима ма београдском аеродрому, модернизовати наш поступак прихвата и отпреме путника и обезбедити већу функционалност пријављивања путника, а самим тим и обезбедити новији и ефикаснији систем пријављивања путника на нашем матичном аеродрому."

Имплементација ће почети у уторак 25. фебруара Air Serbia летом ЈУ380 за Лондон (Heathrow) чије полетање је предвиђено у 10:40. Завршетак комплетне миграције очекује се у четвртак 27. фебруара.

Како би се обезбедило несметано пријављивање путника током периода миграције, Air Serbia моли путнике који буду путовали из Београда у периоду од 25. до 27. фебруара да се придржавају следећих савета:

  • да дођу на аеродром најмање три сата пре предвиђеног времена полетања,
  • да понесу одштампану потврду резервације, односно путни итинерер.

Да би се адекватно припремила за миграцију система, Air Serbia је на време обезбедила обуку за нови "SabreSonic Check-in" систем за преко 100 својих запослених и предузима низ корака како би обезбедила несметано унапређење система.

Air Serbia о овој измени благовремено обавештава путнике који ће путовати у периоду од 25. до 27. фебруара као и путничке агенте код којих су путници извршили резервације или купили карте за Air Serbia летове.

Како се буде приближавао датум миграције, на београдском аеродрому и у Air Serbia пословници "Travel Shop" у Београду биће постављена обавештења и дистрибуирани леци као подсетник путницима о предстојећој промени система.

Информације о унапређењу система објављене су и на интернет страници авиокомпаније, као и на њеним Facebook и Google+ страницама, као и на Twitter налогу.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail