Air Serbia Ground Services добитник награде "Оскар квалитета"

20 November 2014

Air Serbia Ground Services (ASGS), привредно друштво у власништву Air Serbia-e, националне авиокомпаније Републике Србије, добитник је реномиране награде "Оскар квалитета", у категорији за приватни сектор и услуге, према критеријумима процеса, производа и услуга. Церемонија проглашења победника је одржана у Привредној комори Србије поводом Светског дана квалитета.

Са новим почетком рада националне авиокомпаније, ASGS је остварио све предуслове да пружи услугу највишег квалитета гостима на аеродрому "Никола Тесла" у Београду. Air Serbia Ground Services је обезбедио значајна побољшања у свим аспектима пружања услуге гостима, пошто је запослио велики број нових радника, увео нови систем услуга за путнике и усредсредио се искуство које путник добија.

Дане Кондић, генерални директор Аир Сербиа, је изјавио: "Више од 500 новозапослених људи у сарадњи са нашим искусним тимом услужило је рекордан број путника, пружајући највиши ниво услуга током једне од најизазовнијих летњих сезона икада. Честитам ASGS тиму на овој значајној награди и желим им континуирани успех у будућности. Air Serbia је усредсређена на пружање квалитетне услуге и овај циљ представља једну од основних вредности компаније. Доследност у изврсности при пружању услуга усмерава нас ка остварењу успеха. Морамо увек имати на уму да изврсност није вештина већ став и приступ, резултат сталне тежње да будемо бољи. Осим тога, општеприхваћено је да се изврсност ретко постиже случајно већ је резултат посвећеног напора и учинка свих запослених у Air Serbia".

"Оскар квалитета 2014" је награда за пословну изврсност и додељује се већ 20 година за остваривање изванредних резултата у пољу напретка и развитка квалитета пословне изврсности у Србији и региону. Ову награду додељује Фондација за културу квалитета и изврсност у сарадњи са Привредном комором Србије и уз подршку Министарства привреде.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail