Air Serbia успешно извршила прелазак на Sabre систем на београдском аеродрому

04 March 2014

Прелазак AirSerbia-е на нови SabreSonic Check-in систем на београдском аеродрому Никола Тесла успешно је изведен без ремећења путника током периода преласка.

Први лет за који је систем коришћен био је полазак Air Serbia ЈU380 за Лондон Hitrou. Систем за пријављивање путника радио је нормално.

Потпуни прелазак са старог система окончан је до краја радног дана 27. фебруара, када се авиокомпанија вратила на редовну процедуру пријављивања путника, два часа пре полетања за све летове.

AirSerbia угостила је послужењем готово 11.000 путника који су се пријављивали на 80 летова током три дана, колико је трајао процес промене.

Генерални директор Дане Кондић изјавио је тим поводом: "Прелазак на SabreSonic Check-in систем на аеродрому Никола Тесла у Београду био је велики успех који је укључио стотине запослених у AirSerbia и подразумевао више месеци напорног рада. Од самог почетка били смо усмерени на то да обезбедимо да ово технолошко унапређење не утиче на планове путовања наших путника, а то је постигнуто захваљујући одличном тимском раду компанија AirSerbia и Sabra Airline Solutions, нашег партнера Etihad Airways-a, као и особља београдског аеродрома. Данас на београдском аеродрому имамо најсавременији систем за пријављивање путника који ће омогућити боље искуство за сваког ко путује са нама."

Хугх Јонес, председник и директор компаније Sabre Airline Solutions је рекао: "Прелазак на SabreSonic Check-in систем је важна етапа за AirSerbia-у и задовољни смо због успеха овог пројекта. Успех овог преласка директан је производ изванредног управљања пројектом од стране компанија Air Serbia и Sabra. Уверени смо да ће SabreSonic Check-in систем обезбедити изванредну вредност за Air Serbia-у на њеном матичном аеродрому и помогли да ова авиокомпанија унапреди искуство путовања својих путника."

Операција технолошког унапређења система за пријављивање путника укључила је особље AirSerbia-е из разних организационих сектора авиокомпаније, подржаних са више од 40 стручњака авиокомпаније Етихад Airways и компаније Sabre, који су долетели са разних крајева света. Ови професионалци радили су без престанка како би се осигурао неосетни прелазак на нови систем пре, током и након периода увођења.

Господин Кондић је закључио: "Сада када је комплетирано, ово технолошко унапређење побољшаће искуство које путници AirSerbia имају на београдском аеродрому. Осавремениће начин на који бринемо о својим гостима и одговарамо на њихове потребе, донеће функционалности у систему пријављивања путника на лет које до сада нису биле могуће и на крају омогућити нови и ефикаснији систем надзора одлазака на матичном аеродрому."

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail