Air Serbia vratila vremena za čekiranje putnika na beogradskom aerodromu na normalu

28 February 2014

Air Serbia obaveštava putnike da su procedure prijavljivanja (čekiranja) putnika na let na aerodromu Nikola Tesla Beograd vraćene na normalu, nakon što je izvršila nadogradnju svog informacionog sistema na aerodromu ranije ove nedelje.

Aviokompanija je od 25. do 27. februara prešla sa starog Gaetan sistema za čekiranje na novu, najsavremeniju SabreSonic platformu.

Tokom tri dana, koliko je trajala nadogradnja sistema, korisnicima je bilo savetovano da na aerodrom dođu barem tri sata pre predviđenog vremena poletanja.

Sada kada je nadogradnja završena, aviokompanija se vraća na svoju redovnu proceduru prijavljivanja putnika na let - dva časa pre vremena poletanja.

Generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić izjavio je tim povodom: "Od samog početka bili smo usredsređeni na to da ovo unapređenje tehnologije nema uticaj na planove putovanja naših gostiju. Tim u Air Serbia je bio dobro pripremljen, dodatno smo ugostili putnike koji su se prijavljivali na let tokom ova tri dana, i bili smo u potpunosti usmereni na ovaj važan projekat tehnološkog unapređenja. Air Serbia nije imala usporavanja u radu i saobraćaju zbog prelaska na novi sistem, procedura prijavljivanja putnika na let odvijala se izuzetno glatko, i svi letovi su otišli na vreme.''

Proces uvođenja novog sistema uključio je stotine zaposlenih u aviokompanijama Air Serbia, Etihad Airways, kao i osoblje kompanije Sabre, koji su svi zajedno neumorno radili kako bi se obezbedilo da prelazak bude neosetan.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail