Zvezde FEST-a doleću Er Srbijom

27 February 2014

Er Srbija sa ponosom podržava 42. Međunarodni filmski festival FEST, koji će biti održan u Beogradu od 28. februara do 9. marta 2014. Zvezde FEST-a doleteće u Srbiju upravo našom nacionalnom aviokompanijom.

Kao najveće zvezde najavljeni su francuski reditelji Patris Lekont i Kristof Gans. Zvezda FEST- a takođe je Fjodor Bondarčuk, poznati ruski reditelj, glumac i filmski producent. Među gostima 42. FEST-a ranije su najavljeni i scenarista i reditelj Kris Eska iz SAD, glumica Nadežda Brenike iz Nemačke, reditelj Kaspar Faundler, reditelj i scenarista Janos Sakaridis i reditelj Šamil Alijev iz Azerbejdžana. Specijalni gost FEST-a biće čuveni britanski glumac Ralf Fajns.

Tokom trajanja festivala u Sava centru biće izložen štand na kojem će posetioci moći da se informišu o trenutnim promotivnim akcijama Er Srbije. U toku trajanja FEST-a biće aktuelne čak tri akcije sa specijalnim promotivnim cenama prema različitim destinacijama: Srećni petak, Super subota (samo u poslovnicama Er Srbije) i Specijalna nedelja (samo za onlajn kupovinu).

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail