Air Serbia proširuje globalnu mrežu sa još šest destinacija

13 January 2014

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Srbije, omogućiće putnicima još veću ponudu u prvoj polovini 2014, sa uslugama koje će biti uvedene na šest novih destinacija u Evropi i na Bliskom istoku.

Letovi za Bejrut, Budimpeštu, Sofiju i Varnu otpočeće 30. marta 2014, a zatim za Kijev i Varšavu 29. maja 2014.

Nove linije povećaće ukupan broj destinacija u međunarodnoj mreži Air Serbia do 35, sa stopom rasta od 20 odsto.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia, izjavio je: "Ove nove usluge deo su naše strategije proširenja prema ključnim međunarodnim tržištima i veće ponude putovanja putnicima, što istovremeno otvara brojne mogućnost za rast turističkih, trgovinskih i investicionih veza Srbije sa drugim državama. Pored najavljenih destinacija, koje su među najvažnijim tržištima za odmor i poslovna putovanja u Evropi i na Bliskom istoku, istražujemo mogućnosti za dalji rast mreže u 2014, čiji detalji će biti objavljeni u dogledno vreme. Putnicima iz Beograda nudimo specijalne promotivne cene od samo 99 evra za Budimpeštu, 129 evra za Varšavu i Kijev, 149 evra za Sofiju i Varnu i 219 evra za Bejrut. Promotivne cene takođe nudimo za putovanja do i od destinacija Air Serbia u regionu, kao i za putovanja iz ovih gradova prema Beogradu i destinacijama na kojima već letimo."

Air Serbia ponudiće dnevne letove za Budimpeštu, Kijev, Sofiju i Varšavu, dok će Bejrut i Varna početi sa tri leta nedeljno i povećaće se na dnevnu frekvenciju od juna 2014.

Letovi za Kijev, Varšavu i Bejrut obavljaće se avionima Airbus A319 u potpuno novim bojama Air Serbia, u crvenoj, plavoj i beloj boji. Sa ukupno osam sedišta u biznis klasi i 120 sedišta u ekonomskoj klasi, usluga tokom leta takođe je osvežena novim opcijama u jelovniku, besplatnim barom i poboljšanom zabavom na letu.

Letovi za Budimpeštu, Sofiju i Varnu obavljaće se avionima Air Serbia tipa ATR72.

Nove usluge nude i odlične veze preko matične vazdušne luke Air Serbia na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu do brojnih destinacija širom Evrope, uključujući Pariz, Amsterdam, Prag, Rim, Milano, Kopenhagen, Stokholm, Štutgart, Diseldorf, Berlin, Cirih, Brisel i Moskvu.

U ponudi su takođe međunarodne veze za Aziju, Australiju i Ameriku preko partnerskih aviokompanija i akcionarskog partnera Etihad Airways-a.

* Navedene cene su najniže u ekonomskoj klasi i uključuju sve takse osim usluge izdavanja karte.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail