Air Serbia novim avionima direktno za Tel Aviv

15 December 2013

Air Serbia, srpski nacionalni avioprevoznik, uveo je direktne i češće letove za Tel Aviv, drugi najmnogoljudniji grad u Izraelu i privredni centar zemlje.

Umesto dva puta nedeljno preko Larnake, uvedeni su direktni letovi četiri puta nedeljno za Međunarodni aerodrom "Ben Gurion" kako bi se poboljšala usluga za putnike koji lete od jednog do drugog grada, i obezbedila jednostavna veza sa drugim destinacijama u Evropi.

Od Beograda do Tel Aviva leteće se avionima Airbus A319 i Boeing 737 sve dok se maja 2014. godine potpuno ne isključe iz upotrebe vazduhoplovi tipa Boeing 737.

Tel Aviv je živ, moderan grad, dinamičan i raznolik, koji posetiocima nudi bezbrojne mogućnosti za razgledanja i obilaske, izvanrednu kulturnu scenu i gastronomska iskustva koja se pamte. Ovo je idealna destinacija za ljude koji vole da vreme provode na otvorenom, željne avanture koji mogu da uživaju u širokom spektru sportova na moru.

Za Tel Aviv će se leteti utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom, a veze preko matične vazdušne luke Air Serbia na na aerodromu Nikola Tesla Beograd uključuju brojne važne destinacije kao što su Pariz, Amsterdam, Brisel, Moskva, Kopenhagen, Cirih, Beč, Berlin i mnoge druge.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije, je izjavio: "Češći letovi za Tel Aviv deo su naše strategije kontinuiranog širenja mreže da bi se putnicima ponudili veći izbor i bolje pogodnosti. Ovi direktni letovi doprinose jačanju pozicije kompanije Air Serbia kao vodećeg avioprevoznika u regionu, i Aerodroma Nikola Tesla Beograd kao važnog tranzitnog aerodroma za evropske putnike. Sa nestrpljenjem očekujemo otvaranje novih mogućnosti."

Potražnja za novom linijom kompanije Air Serbia za Tel Aviv je velika, a zabeležena je dobra kombinacija rezervacija za direktni let, kao i za presedanja, kada ljudi idu dalje od beogradskog aerodroma.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail