Air Serbia uvodi svakodnevne letove za Ljubljanu

10 December 2013

Air Serbia, srpski nacionalni avioprevoznik danas uvodi svoju redovnu direktnu liniju za Ljubljanu, glavni grad Slovenije.

U cilju obeležavanja prvog redovnog leta kompanije Air Serbia do Međunarodnog aerodroma "Jože Pučnik" još od 2010. godine, na ovoj liniji leteo je avion Airbus A319.

Ljubljana, koja ima oko 260.000 stanovnika, je administrativni, kulturni i ekonomski centar zemlje. Okružena prekrasnim alpskim pejzažima, Ljubljana je i idealna destinacija za turiste, nudi lak pristup obližnjim terenima za golf i nebrojenim kulturnim događajima.

Direktna linija za Ljubljanu nudi odlične veze preko matičnog aerodroma kompanije Air Serbia u Beogradu do brojnih evropskih destinacija, uključujući Stokholm, Rim, Beč, Kopenhagen, Brisel, Dizeldorf, Prag, Štutgart, Bukurešt, Cirih, Milano i Berlin.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije Air Serbia je izjavio: "Sa oduševljenjem najavljujemo dodavanje Ljubljane mreži destinacija prema kojima leti Air Serbia, jer će ovaj potez doneti značajne koristi našim putnicima, kao i privredama Srbije i Slovenije. Mi verujemo da ova linija nosi veliki potencijal za protok turista između ove dve zemlje, ali sada i poslovni ljudi i oni koji putuju u slobodno vreme mogu da iskoriste ove pogodne svakodnevne letove. Još je važnije što ova nova linija obezbeđuje dvosmernu vezu preko Beograda između Ljubljane, centralne Europe i ključnih destinacija širom sveta."

Interesovanje za novom linijom za Ljubljanu bilo je veliko i zabeležen je veliki broj rezervacija za direktan let, ali i za presedanja, kada gosti kompanije Air Serbia putuju dalje sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla.

Na liniji od Beograda do Ljubljane leteće avion ATR72, iako će mnogi putnici koji presedaju imati prilike da od Beograda do drugih destinacija putuju avionom A319.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail