Звезда светског тениса Новак Ђоковић проглашен је првом од "живих легенди" Ер Србије

25 October 2013

Тениска сензација Новак Ђоковић проглашен је првим познатим Србином чије ће име бити део серије "Живих легенди Србије" која ће се појавити на новој флоти националног авиопревозника.

Први авион Air Serbia-e, који је званично пустио у службу први потпредседник Владе Србије Александар Вучић, пред окупљеним домаћим и страним званичницима, носиће Ђоковићево име.

Међу присутнима приликом откривања имена авиона по једној од највећих данашњих звезда Србије, тренутно другог на међународној ATP листи и човека који се сматра националном знаменитошћу, били су отац и стриц познатог тенисера, Срђан и Горан Ђоковић, који су пружали своју пуну подршку свом сину и братанцу у току његовог раста и развоја, од првих тениских корака до самог врха светског спорта.

"Новак Ђоковић је добро познат и омиљен у Србији и савршено се уклапа у нашу нову визију и посвећеност циљу да постанемо водећи авиопревозник у региону", изјавио је господин Дане Кондић, генерални директор компаније Air Serbia.

"Он је током ових година показао такмичарски дух и способност превазилажења великих изазова, на чему би му свако позавидео. Вредности које су већ сада легендарне широм света. Вредности и позитивне особине са којима можемо да се поистоветимо и које ће бити главне вредности које одликују нашег новог националног авиопревозника."

Програм "Живе легенде Србије" ће бити представљан јавности постепено, у току наредних неколико месеци, и укључиће имена до 14 Срба, наших савременика, чија локална и међународна достигнућа могу да служе као инспирација и која могу да се поистовете са новим брендом "Air Serbia".

Airbus А319 који је данас представљен и који носи име Новака Ђоковића, представља први корак у двофазном развоју нове флоте авиопревозника, у току ког ће у наредна два месеца бити уведено шест нових авиона, којима ће се у 2014. години, прикључити још четири.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail