Air Serbia objavila "Elevate" - novi, savremeniji časopis za avion

01 August 2014

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Srbije, objavljuje publikovanje svog novog i savremenijeg časopisa za avion pod nazivom "Elevate". Prvo izdanje ovog mesečnika u novom ruhu biće podeljeno gostima na letovima Air Serbia upravo danas, 01. avgusta 2014.

Novi časopis će imati važnu ulogu u svrstavanju Srbije u red "obaveznih" destinacija u Evropi, donoseći članke o izuzetnim Srbima i Srpkinjama koji su svoj doprinos dali u raznim oblastima, kao što su umetnost, kultura, muzika, gastronomija, ugostiteljstvo, turizam, nauka i mnoge druge.

Uporedo sa širenjem saobraćajne mreže Air Serbia, časopis "Elevate" će svojim člancima čitav niz egzotičnih i udaljenih destinacija približiti gostima naše aviokompanije.

Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, kaže: "Sa velikim zadovoljstvom najavljujem naš novi časopis "Elevate" namenjen gostima u avionu. Njegov stil i sadržaj odslikava naše ciljeve i želju da postanemo vodeća aviokompanija u regionu. Činjenica da smo novi časopis nazvali "ELEVATE" najbolje izražava našu rešenost da podignemo i unapredimo naše poslovanje u svim njegovim aspektima, da konstantno stremimo boljem i da našim gostima pružimo izuzetnu uslugu. Air Serbia je i sama krenula na svojevrsno putovanje i želimo da svoje goste povedemo sa sobom, ka novim tržištima i novim delovima sveta. Svesni smo koliko je teško naći sadržaje koji će biti interesantni tako raznorodnoj publici ali siguran sam da ćemo u tome uspeti."

Prvo izdanje novog časopisa donosi ekskluzivne članke o privlačnim međunarodnim destinacijama, kao što su Maldivi, ali i o tradicionalnim turističkim mestima u Srbiji, Vrnjačkoj Banji i novoizgrađenom Andrićgradu u Republici Srpskoj. Avgustovski broj će se takođe osvrnuti na popularni EXIT Festival u Novom Sadu, tajne azijske gljive života koja raste podno Fruške Gore, kao i na poznata vina pravoslavnih manastira.

"Elevate" je naslednik "Air Serbia Revije", časopisa za avion koji je u kontinuitetu objavljivan zadnjih 40 godina. Prvo izdanje Air Serbia Revije objavljeno je u maju 1975. godine i sadržalo je veliku mapu na savijanje tada novouvedene linije Beograd-Sidnej.

Search

Share

Register

Registration details

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Fill in your details in order to create a new account.

Personal information

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

By creating an Air SERBIA web profile you accept our Terms and Conditions regarding the use of a personal online profile on AirSERBIA.com.

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail