Predstavljen brend "Etihad Airways partners"

08 October 2014

  • Unapređena mreža i pogodnosti za putnike koji često lete pružaju putnicima više mogućnosti izbora
  • Usluga i kvalitet su zajednički cilj
  • Partnerske mogućnosti za sve aviokompanije

Etihad Airways je danas predstavio novi brend "Etihad Airways partners" koji povezuje grupu aviokompanija čiji je zajednički cilj da putnicima omoguće širi izbor putem unapređenih saobraćajnih mreža i reda letenja, kao i pružanjem dodatnih pogodnosti za putnike koji često lete.

Novo partnerstvo za početak okuplja šest članica – airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, indijski Jet Airways, Darwin Airline i Etihad Airways.

I druge avio kompanije mogu da postanu Etihad Airways partneri, čak i ako su članice druge postojeće alijanse, kao što je airberlin koja je članica oneworld.

Ključ saradnje u programu "Etihad Airways partners" čine snažne komercijalne veze i zajedničke vrednosti.

Džejms Hogan, predsednik i generalni direktor Etihad Airways-a je izjavio: "Proširujemo naš poslovni model kako bismo uobličili i definisali platformu saradnje za aviokompanije koje srodno razmišljaju što, s jedne strane, aviokompanijama učesnicama u partnerstvu omogućava sinergiju i efikasnost, dok s druge strane putnicima pruža širi izbor saobraćajnih veza i usluga kao i pogodnosti za putnike koji često lete. Logo "Etihad Airways partners" predstavlja simbol izvrsnosti i globalne saradnje. Ovaj logo će biti istaknut na avionima i na brendiranom materijalu grupe aviokompanija okupljenih kako bi povezale putnike širom sveta, i sve više kao znak harmonizovanih standarda u vazduhu i na zemlji."

Gospodin Hogan ukazuje na to da se "Etihad Airways partners" razlikuje od uobičajenih vazduhoplovnih alijansi budući da nudi prednosti koje daleko prevazilaze okvire obične poslovne saradnje.

"Potencijal za udruživanje saobraćajnih mreža radi maksimalne optimizacije vazduhoplovnih veza koje se nude putniku, kao i zajednička želja za pružanjem vrhunske usluge osnovna su za pristupanje programu "Etihad Airways partners", navodi gospodin Hogan. "Putnici koji često lete osetiće prednosti formiranja "Etihad Airways partners" jer će to eliminisati složenost i konfuziju koje postoje u globalnim alijansama. Nastojimo da obezbedimo ujednačen nivo usluga putnicima koji često koriste naše usluge, kao i jedinstvene uslove za skupljanje i korišćenje stečenih milja."

U tom smislu, sve članice ponudiće standardizovano nagrađivanje za prikupljanje milja i lojalne putnike, kontinuitet i prioritetne usluge.

Članice "Etihad Airways partners" stiču  mogućnost  primene ekonomije obima i operativnih sinergija, kao što su centri za postizanje izuzetnosti, formiranje zajedničkih timova prodaje za određene destinacije, zajedničke nabavke usluga i robe, kao i zajedničke obuke pilota i kabinskog osoblja u obrazovnim centrima Etihad Airways-a u Abu Dabiju.

Search

Share

Register

Cheaper booking with your online profile! Register and get 10% off on fare prices, excluding airport taxes.

Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field
Mandatory field

Register

Few more details in order to create a new profile

Personal details

Title

Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory
Field is mandatory

Gender

Field is mandatory

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Thanks for registering!

Check your inbox because you will soon receive a promo code with a discount for your next trip!

Forgotten Password

No worries. Just give us your email and we'll send you a link to create a new profile password.

Mandatory field

Password updated

Link for password resetting is sent to your mail